Bent u op zoek naar een kwalitatief tegelmerk die uw woning en/of ruimte een eigen karakter geeft? Dan zijn de Cerim tegels zeker iets voor u. Dit merk is volledig gewijd aan het produceren van hoogwaardige keramische tegels. Tegelcentrum Siddeburen doet er alles aan om u een ruime keuze te geven aan hoogwaardige tegelmerken. Bent u benieuwd naar ons aanbod in Cerim tegels? Bekijk hier onze collectie!

6 artikelen  

Verwijder alle


Over Cerim tegels

Het van oorsprong Italiaanse tegelmerk is zich volledig gaan specialiseren in het produceren van keramische tegels die geschikt zijn voor badkamers, keukens en woonkamers. De veelzijdige Cerim tegels geeft uw woning een industriële, maar warme uitstraling. Ook zal uw persoonlijkheid en stijl naar voren komen met de tegels van Cerim. Uw woning zal direct een huiselijk sfeer krijgen wanneer deze tegels worden gelegd in uw woon- of badkamer.

Materialen Cerim tegels

De tegels van Cerim bestaan uit verschillende materialen. Zo passen de keramische tegels goed in de badkamer en keuken. De materialen die Cerim gebruikt zijn allemaal natuurlijke materialen, zoals hout, steen of cement. De tegels van Cerim geven uw woning een strak en overzichtelijk geheel en laten uw persoonlijkheid daarnaast ook goed uitkomen. Doordat Cerim tegels produceert die een authentiek uiterlijk hebben en die geschikt zijn voor veel ruimtes in uw woning en in uw kantoor of andere bedrijfsruimtes, zijn de tegels van Cerim een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een kwalitatieve en moderne tegel.

Cerim tegels bij Tegelcentrum Siddeburen

Bent u geïnteresseerd in Cerim tegels? Bekijk snel ons aanbod op onze website of neem voor verdere vragen contact met ons op. De Cerim tegels kunnen uw woning een huiselijk sfeer bieden en de ruimte waar de tegels geplaatst worden, daarnaast vormgeven. De tegel van Cerim is verkrijgbaar in de maten 60x60, 40x80 en 80x80. Kies uw tegel en wij bezorgen uw bestelling geheel gratis aan uw deur. Wij staan u graag te hulp bij het vinden van de perfecte wand of vloer tegel voor u en wij geven daarnaast graag advies over de tegels en over wat het beste past in uw woning. Wij bij Tegelcentrum Siddeburen laten u graag kiezen uit een divers en ruim assortiment om zeker te zijn van uw keuze. Bent u benieuwd naar wat de tegels van Cerim u nog meer kunnen bieden? Neem dan gerust contact met ons op en wij proberen u zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien.