Logo Tegelcentrum Siddeburen
Wenslijst
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Contact
Route
FAQ
Zoeken
Wenslijst
Logo Tegelcentrum Siddeburen
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Menu

Dé tegeltrends van 2024

22 februari 2024

De nieuwste tegeltrends voor 2024

Wordt u elk jaar ook zo enthousiast van de nieuwste woontrends? Dan is deze blog speciaal geschikt voor jou! Elk jaar zijn er weer nieuwe trends bij tegelcentrum Siddeburen op het gebied van wonen. Afgelopen jaar was er een specifieke stijging te zien bij bepaalde looks. De beton-, hout-, rustige-, en Portugese look trokken afgelopen jaar veruit de meeste aandacht naar zich toe. Deze vier compleet ander stijlen zijn veel te zien in de Nederlandse huizen. Hieronder worden alle vier de looks uitgebreid onder de loep genomen.

Trend 1. Betonlook tegels

Deze industriële look gaat nu al een tijdje mee maar is nog steeds enorm populair. Door meerdere jaren op rij een van de populairste looks te zijn, is deze stijl niet meer weg te denken uit de Nederlandse woonkamers. Ook de betonlook wandtegels worden steeds populairder. Deze stijl is uiterst geschikt voor industriële inrichting, maar ook bij modern en landelijk is de look steeds vaker terug te vinden.

Opvallend:

Trend 2. Houtlook tegels

Gaat u voor de echte landelijke stijl? Dan is de houtlook dé way to go. De houtlook gaat al lang mee en is een van de meest tijdloze stijlen. Binnen de houtlook zijn er ook verschillende kleuren beschikbaar, zoals verschillende tinten grijs en bruin. Bijpassende kleuren zijn wit, zwart en bruin (hout).

Opvallend:

  • De houtlook is een van de meest tijdloze stijlen
  • De houtlook wordt veel gebruikt in de woonkamer en keuken
  • Bijpassende kleuren zijn wit, zwart en bruin (hout)

Trend 3. Rustige look

De rustige look zorgt voor een nette en laagdrempelige uitstraling. Men noemt dit vaak de klassieke look, wat overigens niet betekend dat het een ouderwetse stijl is. Deze stijl vormt vaak de basis voor de meeste woonkamers. De rustige look is geschikt voor bijna iedereen woonkamer en wordt vaak gecombineerd met zachte en warme kleuren.

Opvallend:

  • De rustige look is geen ouderwetse stijl
  • Een goede basis voor veel woonkamers
  • De rustige look komt vooral terug bij vloertegels voor de woonkamer en keuken
  • Bijpassende kleuren zijn zachte en warme kleuren

Trend 4. Portugese look

Deze populaire look is de meest alternatieve stijl van de bovengenoemde looks. Deze stijl kent een snelle groei de laatste tijd en is een van de meest populaire trends van 2022. In de zuidelijkste landen van Europa houden ze wel van een beetje kleur. Dat zien we in de Portugese look terugkomen. Deze tegels zijn er met een patroontje of effen. Deze look geeft vaak een vintage uitstraling aan jouw huis.

Opvallend:

  • De Portugese look komt veel voor bij wandtegels in de keuken
  • Deze look komt veel overeen met een vintage stijl
  • Bijpassende kleuren zijn vaak fellere kleuren, minder zwart en wit

Meer weten over Portugese tegels? Lees dan onze laatste blog over Portugese tegels bij Tegelcentrum Siddeburen.

Trend 5. Visgraat tegels

Een trend die al een paar jaar duurt en ook in 2024 enorm populair is, zijn tegels in visgraat patroon. Net als bij PVC en laminaat worden ook bij tegels gebruik gemaakt van deze manier van leggen. Visgraat geeft de ruimte een compleet andere uitstraling. Behalve op de vloer komen visgraat tegels steeds vaker terug op de wanden van moderne en trendy badkamers.

Alles weten over de laatste trends?

Wilt u meer weten over de nieuwste tegeltrends van 2024? De populairste merken tegels? Of bent u op zoek naar de stijl die het beste bij jouw huis past? Dan bent u bij Tegelcentrum Siddeburen op het juiste adres. Met een breed assortiment aan hoge kwaliteit tegelmerken heeft Tegelcentrum Siddeburen voor iedere stijl de perfecte vloer- en wandtegels. Wilt u onze prachtige showroom een keer fysiek bezoeken? Ons adres is te vinden op onze site, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Vond u deze blog interessant?

Lees dan ook:

Onze klanten aan het woord

Tegelcentrum Siddeburen: staat altijd voor u klaar met het beste tegeladvies!

Grote kans wanneer u druk op zoek bent naar een geschikte wand- of vloertegel voor in uw woning dat er wat onduidelijkheden zijn en benieuwd bent naar wat er allemaal mogelijk is. Wij van Tegelcentrum Siddeburen bieden u altijd het beste advies op maat en geven antwoord op iedere vraag die bij u speelt! Van advies rondom het zetten van tegels tot aan het regelen van vloerverwarming in uw gewenste ruimte. Ons deskundig personeel helpt u maar al te graag. Wij geven u vrijblijvend advies en brengen u in contact met een specialist!
Tegels in kantoor
Voor elk budget een passende tegel
Gratis bezorging binnen Noord-Nederland
Groot assortiment & de nieuwste trends
Eigen showroom van 1000m2
Bekijk alle tegels

Tegel merken: Cristacer, Flaminia, Saime en nog veel meer

Het programma wandtegels en vloertegels is bij Tegelcentrum Siddeburen goed uitgebalanceerd. U kunt bij onze tegelhandel kiezen uit verschillende Spaanse en Italiaanse topmerken, zoals Cristacer, Flaminia, Saime, Porcelanosa en Undefasa. Bekijk alle merken hier.

checkmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram