Design tegels kopen voor de keuken, woonkamer of badkamer?

Bijzondere, vintage, betonlook, houtlook en andere design tegels

Met echte design tegels zorgt u voor een bijzondere sfeer in uw woning. Wat dacht u bijvoorbeeld van Portugees vintage tegelwerk of exemplaren met een heuse hout- of betonlook? Bij Tegelcentrum Siddeburen vindt u de fraaiste en meest speciale tegels van de regio Groningen. Vraag eens een offerte aan of breng een bezoekje aan onze grote showroom.

154 artikelen  Bijzondere tegels: in deze stijl vind je tegels in verschillende vormen, kleuren en unieke prints. Geen alledaags design, gewoon net even anders dan anders. Ben je op zoek naar bijzondere exemplaren, neem dan hier een kijkje.

Vintage tegels: authentieke tegels die qua design soms wel 30 jaar oud zijn. De vijftiger, zestiger, zeventiger en begin jaren tachtig hebben vele mooie dessins gebracht. Vintage tegelwerk geeft uw huis direct een warme sfeer. Bekijk er hier een aantal.

Boeren plavuizen: plavuizen werden vroeger met de hand gevormd van lokale klei en daarna gebakken in traditionele ovens. De boeren plavuis is daar tot stand gekomen. Bekijk hier een aantal voorbeelden.

Beton look tegels: het authentieke beton wordt tot in details nagebootst bij de betonlook vloeren. Het resultaat is vaak verbluffend: strakke vloeren met een industriële look. Werp hier een blik op een aantal voorbeelden.

Houtlook tegels: geven de sfeer van hout in huis, maar het gemak van tegelwerk. Ook zijn deze design soorten te combineren met vloerverwarming. Bekijk hier een aantal van onze houtlook tegels.

Natuursteen tegels: geven een vloer een uniek karakter. Door de jaren heen krijgen ze steeds meer karakter. De vloer wordt mooier in plaats van minder mooi. Van deze design tegels kun je jarenlang genieten.