Bent u opzoek naar innovatieve keramische tegels van topkwaliteit en Italiaans ontwerp? Dan zijn de tegels van Dom Ceramiche iets voor u! Bekijk hieronder het assortiment Dom Ceramiche keramische tegels van Tegelcentrum Siddeburen. Nu al vanaf € 47,50 per m²!

1 artikelen  

Verwijder alle


Over Dom Ceramiche

Dom Ceramiche is een in 2000 opgerichte tegelproducent die zijn roots heeft liggen in de Italiaanse gemeente Sassuolo. Deze gemeente is één van de meest ontwikkelde industriële gebieden ter wereld qua innovatie, kwaliteit en stijl voor de keramische wereld. Dit omvat dan ook precies de merkwaarden van Dom Ceramiche. De (keramische) vloertegels en wandtegels van Dom Ceramiche onderscheiden zich door middel van innovatie, kwaliteit en vooral stijl. Dit komt doordat het merk gebruik maakt van hoog aanschreven ontwerpers en architecten om te tegels te ontwerpen. Vaak worden hierbij unieke materialen gebruikt. Dom Ceramiche is instaat om dit te doen doordat zeer intensief onderzoek doen naar innovatieve mogelijkheden. Dit maakt dat de tegels van Dom Ceramiche tot de absolute top van markt behoren.

Waarom Dom Ceramiche tegels?

Dom Ceramiche is een innovatief merk. Dit betekent dat de tegels van het merk altijd zijn voorzien van de nieuwste en beste materialen en het merk de nieuwste trends nauwlettend in de gaten houdt. Bovendien kennen de tegels van het merk een unieke klasse, wat perfect aansluit op een luxe interieur. Dom Ceramiche tegels bevinden zich dan ook in het hogere segment en worden gekenmerkt door kwaliteit en stijl.

Dom Ceramiche tegels kopen bij Tegelcentrum Siddeburen

Dom Ceramiche tegels koopt u vertrouwd bij Tegelcentrum Siddeburen. U kunt de tegels direct online bestellen, maar we kunnen ons voorstellen dat u ze ook graag nog even in het echt wilt bekijken. Dat kan! Kom langs in onze showroom van ruim 1000m2 om alle tegels te bekijken. Hier voorzien wij u tevens graag van passend advies. Wordt u liever telefonisch geholpen? Geen probleem! Neem contact op.