Tegels van het merk EnergieKer koopt u bij Tegelcentrum Siddeburen, maar wat voor merk is E.K.? Tegelgigant EnergieKer werd opgericht in 1989 door een historisch familiebedrijf. Tegenwoordig is het merk EnergieKer een bekende naam in de keramische industrie. EnergieKer creëert al haar producten in het kloppende keramische hart van Italië: Pavullo nel Frignano. Met 30 jaar ervaring op de teller en een focus op innovatie, kwaliteit en groei is EnergieKer uitgegroeid tot een grote naam in de tegelindustrie. Bekijk het E.K. assortiment bij Tegelcentrum Siddeburen.

30 artikelen  

Verwijder alle


Wat maakt de tegels van EnergieKer bijzonder?

Het bedrijf achter EnergieKer richt zich bij het ontwerpen van haar producten op de allerlaatste trends. Innovatie staat hierbij bovenaan de lijst. Dankzij jarenlang grondig onderzoek, studie en technologische investeringen mag EnergieKer zich vandaag de dag een high-end merk in de keramische industrie noemen. Bij het ontwikkelen van de producten staan de behoeften van de klant centraal. Kiest u voor tegels van EnergieKer, dan bent u verzekerd van topkwaliteit tegels, welke volledig zijn gemaakt in Italy!

Verschillende soorten en formaten EnergieKer tegels

Tegelcentrum Siddeburen biedt diverse soorten en formaten EnergieKer tegels. Zo vindt u onder andere tegels in de formaten 15x60cm, 5x60cm, 10x60cm, 16,2x61,5cm, 35,8x35x8cm, 51x51cm en 30,8x61,5cm. Kiest u voor stroken, vierkante of rechthoekige tegels? Of een combinatie van deze vormen? Het kan allemaal! We hebben de verschillende series voor u op een rijtje gezet:

  • E.K. Zion
  • E.K. Moonstone
  • E.K. Formwork
  • E.K. Fitch
  • E.K. Urban
  • E.K. Stencil

Klik op de bovenstaande afbeeldingen om de specificaties van de tegels uit bovengenoemde collecties te bekijken.

Beschikbaar in diverse kleuren

De verschillende collecties van EnergieKer zijn verkrijgbaar in verschillende grijstinten. Zo koopt u onder andere E.K. tegels in de kleuren antraciet, kurk, zwart, grijs, ivoor en beige bij Tegelcentrum Siddeburen.

EnergieKer tegels bij u thuis?

Wilt u nou ook prachtige EnergieKer tegels bij u in huis hebben? Tegelcentrum Siddeburen is officiële dealer van het merk EnergieKer en haar tegels. Kom gerust eens bij ons langs en bekijk de nieuwste collecties in levende lijve. Heeft u eerst nog vragen? Geen probleem. Tegelcentrum Siddeburen is ook telefonisch bereikbaar tijdens haar openingstijden. Onze specialisten helpen u graag met het kiezen van de juiste tegels!