Op zoek naar een speciale tegel met een uniek karakter die uw woning net dat beetje extra kan geven? Dan heeft Tegelcentrum Siddeburen de perfecte tegelcollectie voor u: de Equipe Artisan collectie van Equipe. Deze serie biedt smalle vloer- en wandtegels in verschillende warme kleuren, geschikt voor elke ruimte.

10 artikelen  

Verwijder alle


Wat voor merk is Equipe Ceramicas?

Tegelfabrikant Equipe Ceramicas is opgericht in 1999. Na een aanzienlijke groei in de keramische industrie in de afgelopen jaren, is deze Spaanse tegelgigant uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in de sector klein formaat vloer- en wandtegels. De tegels van Equipe kenmerken zich door het uitstekende ontwerp en de zeer hoge kwaliteit.

Wat maakt de Artisan collectie bijzonder?

De Artisan tegelcollectie van Equipe is geïnspireerd door de Marokkaanse Zelliges tegels. Marokkaanse Zelliges tegels zijn handgemaakte tegels van klei. De Artisan serie biedt deze soort tegels van keramiek, waardoor u de uitstraling van de originele Marokkaanse tegels krijgt en de kwaliteit van een tegel van keramiek. Het hoogglans glazuur op de tegels maakt deze serie, in combinatie met het kleine formaat, uniek in zijn soort. De glans zorgt voor een luxueuze uitstraling die uw ruimte tot leven laat komen.

Bekijk de verschillende formaten Artisan tegels

De Equipe Artisan tegelserie is een tegelserie die geschikt is voor elke ruimte. Badkamer, keuken of een sanitaire ruimte? De Artisan tegels vullen het vertrek met sfeer. De tegels uit de Equipe Artisan serie zijn verkrijgbaar in een tweetal maten. Enerzijds zijn er de vierkante tegels met een afmeting van 13,2x13,2 cm en anderzijds de rechthoekige tegels van 6,5x20 cm. Alle tegels zijn 8 mm dik.

Equipe Artisan beschikbaar in diverse kleuren

De Equipe Artisan serie bestaat uit verschillende kleuren, zoals wit, goud, mosgroen, blauw, aqua, oker en grafiet. De gehele collectie bevat 10 verschillende tinten, waardoor er altijd een kleur bij zit die bij u en uw woonsituatie past. Hieronder vindt u een overzicht van alle kleuren uit de collectie:

  • Equipe Artisan White
  • Equipe Artisan Colonial
  • Equipe Artisan Gold
  • Equipe Artisan Moss Green
  • Equipe Artisan Ochre
  • Equipe Artisan Aqua
  • Equipe Artisan Colonial Blue
  • Equipe Artisan Burgundy
  • Equipe Artisan Alabaster
  • Equipe Artisan Rose Mallow

Tip: Wissel verschillende kleuren tegels af om een speels effect te creëren.

Equipe Artisan tegels bij u thuis?

Wilt u nou ook prachtige Equipe tegels bij u in huis hebben? Tegelcentrum Siddeburen is officiële dealer van het merk Equipe en haar tegels. Kom gerust eens langs en bekijk de nieuwste collecties van de Equipe tegels. Heeft u eerst nog vragen? Geen probleem. Tegelcentrum Siddeburen is ook telefonisch bereikbaar tijdens haar openingstijden. Onze specialisten helpen u graag met het kiezen van de juiste tegels.