Faro Ceramiche is een Italiaanse tegelhandel gevestigd in de streek Veggia-Villalunga in het noorden van Italië. Faro Ceramiche is opgericht in 1986 staat bekend om zijn prachtige vloer- en wandtegels van hoge kwaliteit. Kom vooral eens langs in onze showroom om de tegels te bekijken! Geen tijd om langs te komen? Bekijk dan hier dan alvast een voorproefje van de Faro tegels uit het assortiment van Tegelcentrum Siddeburen.

0 artikelen  

Verwijder alle

Geen resultaten.


Faro Ceramiche tegels kopen bij Tegelcentrum Siddeburen

Bij Tegelcentrum Siddeburen verkopen we onder andere de ‘Antische Civilta’ collectie van Faro Ceramiche. Deze collectie bestaat uit prachtige vloertegels met een mediterrane plavuizen look. Ideaal voor in de tuin of in de keuken! Heeft u een andere tegel van Faro Ceramiche op het oog? Geen probleem, Tegelcentrum Siddeburen kan de gewenste Faro tegels altijd apart voor u bestellen.

Faro Ceramiche vloertegels bij u thuisbezorgd

Wilt u de Faro vloertegels graag thuisbezorgd hebben? Geen probleem! Tegelcentrum Siddeburen bieden wij de mogelijkheid om vloertegels bij u thuis te bezorgen. Als u in Noord-Nederland woont doen we dit zelfs helemaal gratis! De levertijd van tegels nadat u heeft besteld ligt tussen de 1 en 3 weken. Wilt u de tegels zelf gaan leggen en heeft u hier nog items voor nodig? Neem dan gerust contact op. Wij hebben alles in huis wat u nodig heeft om de Faro tegelvloer zelf te leggen en we geven u graag persoonlijke tips om de vloer zo strak en professioneel mogelijk te leggen.

Faro tegels bij u in huis?

Tegelcentrum Siddeburen is officiële dealer van Faro Ceramiche en kan de gewenste tegels altijd speciaal voor u bestellen. Kom gerust langs bij ons in Siddeburen om de collecties van Faro te bekijken. Hebben we de gewenste vloertegel van Faro niet op voorraad? Dit ook geen enkel probleem. We kunnen vloertegels apart voor u bestellen bij de leverancier. Mocht u nog meer vragen hebben over de levering of andere zaken, bezoek dan onze FAQ-pagina of neem contact op. Onze specialisten adviseren u graag en vertellen u graag over alle mooie tegels uit onze collectie!