Bent u op zoek naar goedkope tegels in de provincie Groningen? Kom dan langs bij Tegelcentrum Siddeburen. Hier vindt u de goedkoopste en meest speciale tegels van Groningen. In ons assortiment vindt u tegels in alle soorten en maten. Tegelcentrum Siddeburen verkoopt vloertegels en wandtegels voor in de woonkamer, keuken, badkamer en toilet. U kunt bij ons kiezen uit veel mooie merken, denk hierbij aan Mosa, Sphinx, Casa Dolce, Casa Arcana en nog veel meer.

17 artikelen  Goedkope tegels kopen al vanaf €18,95 p/m2

Bij Tegelcentrum Siddeburen vindt u al goedkope tegels vanaf 18,95 p/m2. Met meer dan 2000 soorten tegels hebben wij voor elk budget wel een passende tegel. Onze grote omzet maakt het mogelijk om u te laten meeprofiteren van het prijsvoordeel dat wij kunnen uitonderhandelen bij de verschillende tegelproducten. Bent u benieuwd naar onze goedkope tegels? Bekijk de actie tegels, hier vindt u al onze goedkope tegels.

Een tegelvloer of tegelwand is altijd een goed idee

Een tegelvloer of tegelwand is tegenwoordig helemaal hot. Modderschoenen na het wandelen of spelende kinderen, met een tegelvloer maakt het niet uit. Tegels brengen een hoop voordelen met zich mee. Een tegelvloer of tegelwand is ontzettend hygiënisch, functioneel en bovendien gaan onze tegels uw leven lang mee. Tegels nemen geen stof op en zijn makkelijk te onderhouden.
Bij tegels denkt men al gauw aan tegels voor op de vloer. Maar ook de wandtegel wordt steeds populairder. Wandtegels geven een robuuste uitstraling aan uw ruimte.

Wanneer u heeft besloten om tegels in uw ruimte te plaatsen, heeft u keuze uit zowel vloertegels als wandtegels. Een vloertegel is geschikt om zowel aan de wand als op de vloer te plaatsen. De wandtegel kan alleen aan de wand geplaatst worden. Dit heeft te maken met de PEI-waarde van de tegel. De PEI-waarde varieert van 1 tot 5. Hoe lager de waarde, hoe minder slijtvastheid. Een tegel met een PEI-waarde van 1 is dus zeer geschikt voor de wand, deze krijgt immers amper slijtage te verduren. Voor de vloer raden we tegels met een PEI-waarde van 3 of hoger aan. Keramische tegels hebben de hoogste PEI-waarde en zijn de meest slijtvaste tegels, hierdoor zijn ze zeer geschikt als vloertegel.

Kies de juiste kleur

Bij Tegelcentrum Siddeburen heeft u de keuze uit veel verschillende kleuren tegels. Het is belangrijk dat u de kleur kiest die bij u en uw interieur past. Zo kunt u bij het nemen van wandtegels kijken welke kleur het beste bij uw vloer past. U kunt kiezen voor een rustige, onopvallende kleur of juist voor een uitbundige mix van kleuren die uw ruimte een heel ander uiterlijk geven. Via onze filter kunt u eenvoudig aangeven naar welke kleur u op zoek bent. Bij Tegelcentrum Siddeburen is er voor ieder wat wils.

Kies uw look

Bij Tegelcentrum Siddeburen heeft u de keuze uit veel verschillende tegellooks. Wij hebben een breed aanbod tegels, van een authentieke look tot een retro look en van een vintage look tot een klassieke stijl. Wat u ook zoekt, wij hebben de juiste look voor u. Via onze filter bekijkt u gemakkelijk al onze soorten looks.
Daarnaast zijn er verschillende motieven en patronen mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor houtlooktegels of betonlooktegels. Het aanbod van Tegelcentrum Siddeburen is van hoge kwaliteit en bevat vele soorten en maten.

Bekijk onze goedkope tegelcollectie online of in onze showroom

Wilt u onze tegels met eigen ogen zien? Kom dan langs in onze grote en sfeervolle showroom van 1000 m2. In de showroom presenteren we overzichtelijk een ruim assortiment tegels voor vloer en wand. Op de voorbeeldvloeren en -wanden krijgt u een goede impressie van de tegels. Met meer dan 2000 soorten goedkope tegels zijn wij de beste plek voor uw tegels in Groningen en omgeving.
Heeft u geen tijd om langs te komen? Bekijk dan onze uitgebreide collectie tegels online. Uw tegels worden binnen 48 uur gratis bij u thuisbezorgd. Wanneer u ons wilt inzetten voor het zetten van tegels is dit ook geen probleem.