Bent u op zoek naar ICA wandtegels of vloertegels voor uw badkamer, toilet, woonkamer of keuken? Dan bent u bij Tegelcentrum Siddeburen aan het juiste adres. Van vloertegeltjes van natuursteen tot aan kleurrijke wandtegels met print, u bekijkt het gehele ICA assortiment bij Tegelcentrum Siddeburen.

12 artikelen  

Verwijder alle


Het merk ICA

"Tegels, tegels en nog eens tegels: daar draait het om!" aldus de ICA Groep, Groothandel in keramische tegels. ICA bouwt inmiddels al weer meer dan 30 jaar aan de (tegel)weg. Dit heeft hen inmiddels een toonaangevende positie opgeleverd op de Nederlandse markt.

Wat kenmerkt de tegels van ICA?

Het gehele assortiment vloertegels, wandtegels en mozaïeken wordt geproduceerd in fabrieken in Italië, Spanje, Turkije, Portugal en Tsjechië. Alle tegels worden gefabriceerd op basis van de nieuwste technologieën. Het merk ICA levert enkel hoogwaardige kwaliteitsproducten, waardoor u verzekerd bent van een goed product waar u lang van kunt genieten.

ICA tegels met opdruk

Wilt u uw badkamer, keuken, woonkamer of toilet een vintage uitstraling geven? Kies dan voor een vierkante ICA tegel met opdruk. De decortegels zijn verkrijgbaar met diverse opdrukken in verscheidene kleuren. Gaat u voor wit/blauw, zwart/wit, blauw/geel of blauw/bruin? U vindt het bij Tegelcentrum Siddeburen. Meer retrotegels bekijken > vintagetegels.

Hulp bij het kiezen van de juiste tegel?

Hebt u twijfels over welke ICA-tegel het beste bij uw woonruimte past? Als officiële dealer van ICA helpen we u graag bij het vinden van de juiste tegel. Wij zijn tijdens onze openingstijden telefonisch bereikbaar om u verder te helpen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om ons een bezoek te brengen en ons hele tegelassortiment in levende lijve te bekijken.