Logo Tegelcentrum Siddeburen
Wenslijst
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Contact
FAQ
Zoeken
Wenslijst
Logo Tegelcentrum Siddeburen
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Menu

Tegelcentrum Siddeburen voor Castelvetro tegels

Tegelcentrum Siddeburen heeft een mooi aanbod Castelvetro tegels. Deze tegels staan bekend vanwege hun design en esthetiek. Castelvetro geeft de meeste aandacht aan zijn kwaliteit. Zo vinden zij het belangrijk dat de tegels gemaakt zijn van milieuvriendelijk materiaal. Tegelijkertijd moet het aan de hoge kwaliteit voldoen die u verwacht van deze Italiaanse tegelfabrikant. Castelvetro biedt verschillende collecties aan waardoor er altijd een type tegel tussenzit die u volledig voorziet in uw wensen.

Filter op eigenschappen

Filters

Categorie

Maat

Kleur

Look

Dikte in mm

Merk

Vorstbestendig

Gerectificeerd

Land van herkomst

Wat voor merk is Castelvetro?

Het Italiaanse merk bestaat nu 48 jaar. De fabrikant heeft zijn bedrijf namelijk in 1971 opgericht. Sindsdien staat dit merk voor een kwalitatief bovenstaand merk. Telkens is Castelvetro op zoek naar de nieuwste technologie om aan de wensen van de klant te voldoen. Zo worden er regelmatig nieuwe designs uitgebracht, worden er nieuwe materialen gebruikt en zorgen ze ervoor dat de kwaliteit alsmaar vooruitgaat. Dit kunt u terugzien in levensduur, gemak in het onderhoud en de look van de tegel. Met de aankoop van een set Castelvetro tegels ontbreekt het nooit aan kwaliteit.

Bekijk de verschillende collecties en kom erachter wat u mooi vindt

Doordat Castelvetro een dusdanig uitgebreide selectie heeft, kan het lastig zijn om een keuze te maken. Castelvetro heeft bijvoorbeeld natuurstenen, mozaïek en houtlook tegels. Door een kijkje in de collectie te nemen komt u er al snel achter wat u wel en niet mooi vindt. Denk er vooral aan wat er bij uw badkamer past. Een kleine badkamer geeft u bijvoorbeeld een grotere uitstraling door grote tegels te plaatsen. Hierbij zou een tegel met mozaïek dus niet een geschikte optie zijn. Weet u niet welke tegels mooi zijn bij uw badkamer? De experts van Tegelcentrum Siddeburen helpen u hier graag bij!

Kom langs bij Tegelcentrum Siddeburen voor advies

Het kan lastig zijn om door middel van een site de keuze te maken voor de beste tegels. Daarom staan wij van Tegelcentrum Siddeburen voor u klaar om u bij dit proces te helpen. Ook kunt u de tegels dan in het echt bekijken. Hierdoor krijgt u beter mee hoe de tegels over zouden komen in uw woning.

Weet u niet waar u moet beginnen?

Voor veel mensen is het uitzoeken en kiezen van tegels een grote klus, en het kan natuurlijk dat u niet precies weet waar u naar zoekt. U kunt gebruik maken van het filtermenu aan de linkerzijde om het aanbod te verkleinen naar een relevante selectie voor uw wens. Wat dacht u bijvoorbeeld van beton tegels of graniet tegels? Of misschien zoekt u juist wel naar een bepaalde look, zoals retro tegels of crème tegels. Wanneer u het niet zeker weet kunt u ons altijd bellen of even langskomen. Onze medewerkers helpen u op een vriendelijke en professionele manier om tot een goede oplossing te komen. Tevens kunt u altijd ons contactformulier gebruiken om ons een vraag te stellen. Advies is altijd gratis!

Onze klanten aan het woord

Tegelcentrum Siddeburen: staat altijd voor u klaar met het beste tegeladvies!

Grote kans wanneer u druk op zoek bent naar een geschikte wand- of vloertegel voor in uw woning dat er wat onduidelijkheden zijn en benieuwd bent naar wat er allemaal mogelijk is. Wij van Tegelcentrum Siddeburen bieden u altijd het beste advies op maat en geven antwoord op iedere vraag die bij u speelt! Van advies rondom het zetten van tegels tot aan het regelen van vloerverwarming in uw gewenste ruimte. Ons deskundig personeel helpt u maar al te graag. Wij geven u vrijblijvend advies en brengen u in contact met een specialist!
Tegels in kantoor
Voor elk budget een passende tegel
Gratis bezorging binnen Noord-Nederland
Groot assortiment & de nieuwste trends
Eigen showroom van 1000m2
Bekijk alle tegels

Tegel merken: Mosa, Sphinx, Casa Dolce, Casa Arcana en veel meer

Het programma wandtegels en vloertegels is bij Tegelcentrum Siddeburen goed uitgebalanceerd. Zo voeren wij bekende merken zoals Mosa en Sphinx. Maar u kunt bij de tegelhandel ook kiezen uit verschillende Spaanse en Italiaanse topmerken zoals Casa Dolce en Casa Arcana. Bekijk alle merken hier.

checkmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram