Wand- en vloertegels van Imso koopt u bij Tegelcentrum Siddeburen, de officiële dealer van Imso. Verschillende series, formaten en tegels in diverse kleuren. Bekijk hieronder het gehele Imso assortiment van Tegelcentrum Siddeburen.

24 artikelen  

Verwijder alle


Wat kenmerkt de tegels van Imso?

Imso keramiek is sinds 1990 gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van producten gemaakt van natuursteen. Alle producten worden handgemaakt. De bijzondere zorg en aandacht bij het bedenken en vervaardigen van de collecties, is de kracht van Imso. Daarnaast zijn verscheidene wand- en vloertegels zowel geschikt voor binnen als voor buiten.

Imso Bibulca wand- en vloertegels

De Bilbulca serie van Imso is gebaseerd op de natuur. Om die reden is de serie verkrijgbaar in natuurlijke tinten, zoals wit, taupe, grijs en zwart. De Bilbulca serie bestaat uit een collectie tegels met diverse vormen en patronen. Enerzijds biedt Imso rustige, effen tegels van natuursteen. Deze effen tegels zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen (vierkant en rechthoekig). Anderzijds kent de Bilbulca serie de laatste trend op tegelgebied: hexagon tegels. Deze zeshoekige tegeltjes van 18x21 cm zijn verkrijgbaar met diverse decoratieve opdrukken, waardoor u eenvoudig een speels effect aan uw wand of vloer kunt geven.

Imso Tramezzo wandtegels

Bent u fan van een bakstenen muur in uw woonkamer, badkamer of keuken? Met de Tramezzo collectie van Imso creëert u gemakkelijk een 'stenen' muur. De tegels, bestaande uit dunne rechthoekige stroken, geven u in een handomdraai de moderne bakstenen look waar u altijd al van hebt gedroomd. Het reliëf op de tegels zorgt ervoor dat u de wand bijna niet van een echte stenen muur kunt onderscheiden. De Tramezzo serie is verkrijgbaar in de kleuren grijs, zwart, wit, ivoor, beige, antraciet, en veelkleurig. De afmetingen van de wandtegels zijn 15x60 cm.

Imso Appennini wandtegels

De Appennini serie van Imso kent in grote lijnen overeenkomsten met de Tramezzo collectie. De Appennini wandtegels bestaan echter uit kleinere, dunnere stroken. De afmeting van de Appennini's zijn 15x45 cm. De tegels uit deze serie zijn verkrijgbaar in de kleuren beige, grijs en zwart. Klik hierboven op een tegel naar keuze om de specificaties per tegel te bekijken.

Hulp bij het kiezen van de juiste tegel?

Hebt u twijfels over welke Imso-tegel het beste bij uw woonruimte past? Als officiële dealer van Imso helpen we u graag bij het vinden van de juiste tegel. Wij zijn tijdens onze openingstijden telefonisch bereikbaar om u verder te helpen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om ons een bezoek te brengen en alle tegels van dichtbij te bekijken.