Bent u opzoek naar prachtige vloertegels met een houtlook? Dan is de Kale Vintage collectie iets voor u! De tegels van Kale zijn geschikt voor verschillende ruimtes zoals de woonkamer, bijkeuken, keuken of hal en hebben een unieke uitstraling. Bekijk nu het assortiment Kale tegels van Tegelcentrum Siddeburen!

1 artikelen  

Verwijder alle


De voordelen van tegels

Tegels zijn in vrijwel iedere woning terug te vinden. Soms in de badkamer, het toilet, de keuken, bijkeuken, hal, woonkamer of allemaal. Het is dan ook niet te ontkennen dat tegels perfect zijn als vloer, maar ook als wandbedekking. Tegels hebben namelijk een aantal zeer praktische voordelen. Allereerst hebben tegels een zeer lange levensduur, doordat ze zeer slijtvast zijn. Dit maakt tegels perfect voor een huis waar intensief wordt geleefd, bijvoorbeeld als u kleine kinderen heeft. Tegels zijn tevens relatief voordelig geprijsd. Zo is er bij Tegelcentrum Siddeburen voor ieder budget een geschikte tegel te vinden. Tegels zijn bovendien zeer goed bestand tegen vocht, waardoor ze ook in de badkamer en douche goed tot hun recht komen. Doordat vuil bij tegels ten alle tijden op de oppervlakte blijft liggen, zijn ze ook eenvoudig schoon te maken.

Kale tegels kopen bij Tegelcentrum Siddeburen

U koopt de Kale Vintage tegels al voor € 32,50 per m² bij Tegelcentrum Siddeburen. De tegels zijn verkrijgbaar in de afmetingen 15x60 centimeter en 15x90 centimeter. Het betreft dus grotere tegels, waardoor ze perfect zijn voor in de (bij)keuken, hal en woonkamer. De tegels hebben een mooie bruine houtlook waardoor ze goed aansluiten op de meeste interieurs.

Bekijk alle Kale tegels in onze showroom

Wilt u alle Kale tegels in rust bekijken? Kom dan langs in onze ruime showroom van 1000m² in Siddeburen. Hier staan onze medewerkers klaar om u van alle benodigde informatie te voorzien. Wanneer u vragen heeft kunt u uiteraard ook (telefonisch) contact opnemen. U kunt ook alvast een kijkje nemen op onze FAQ-pagina om te kijken of u het antwoord daar kunt vinden.