Kerateam tegels bij Tegelcentrum Siddeburen

Bij Tegelcentrum Siddeburen is een groot aanbod tegels beschikbaar met diverse merken. Het merk Kerateam valt zo ook onder ons aanbod. Wanneer u op zoek bent naar kwalitatieve tegels voor een goede prijs, heeft Kerateam de tegels voor u. Door bijzondere productietechnieken, heeft Kerateam het mogelijk gemaakt om hoogwaardige tegels te kunnen produceren tegen een relatief lage prijs. Benieuwd naar de tegels van Kerateam? Lees dan verder of bekijk onze collectie aan Kerateam tegels hieronder.

2 artikelen  

Verwijder alle


Producent Kerateam tegels

Het oorspronkelijk Duitse merk Kerateam is opgericht in 1995 maar is al wereldwijd bekend. Door hun juiste prijs-kwaliteit verhouding en stijlvolle en praktische tegels hebben ze hun stempel in de markt gedrukt. Het merk biedt waarde aan persoonlijk maatwerk, smaak van de klant en hierbij de verschillende stijlen van tegels. Kerateam doet zijn naam dan ook danken aan het team; productie, handel en ambacht. Het merk hoopt door hun ruime ervaring, grote innovatieve ideeën en vooruitstrevende bedrijfscultuur de ideale tegels te kunnen produceren voor hun klanten. Deze tegels zijn in hun ogen kwalitatief en goed geprijsd.

Serie Kerateam tegel

Het merk Kerateam heeft meerdere series in hun collectie. Dit zijn onder andere; Altai, Cenno, Harper, Monte en Palazzo. Waar de Altai serie zich kenmerkt aan natuurlijke structuren gecombineerd met een stedelijk en handgemaakte look, kenmerkt de Cenno serie zich door subtiele houtstructuren en grafische, decoratieve structuren. Harper daarentegen toont meer warmte door zijn kleuren die daarnaast over geen eentonigheid beschikken. Monte is een tegel die als blikvanger dient met zijn simpele structuur maar opvallende details. Tot slot is Palazzo een tegel die een keuze biedt van koel en rustig én van sfeervol en warm door middel van details uit de Venetiaanse stijl. Wat u ook zoekt in een tegel, Kereateam kan het u bieden.

Duurzaamheid Kerateam tegels

Het Duitse merk Kerateam is lid van IBU (Institut Bauen und Umwelt e.V). Hiermee is het doel om het duurzaam bouwen als merk te promoten. Zo worden alle processen die milieubewust zijn gecontroleerd en geoptimaliseerd. Daarnaast werkt het moederbedrijf van Kerateam Steuler-Werke voornamelijk met bedrijven die grondstoffen uit natuurlijke bronnen halen en die volgens bepaalde richtlijnen zijn gecertificeerd. Tijdens het gehele productieproces wordt verspilling tegengegaan en komen de oude tegels uiteindelijk weer opnieuw terug in cyclus. Op deze manier ligt het recyclepercentage van het moederbedrijf op 96 %. Dit is met ruim 10 % hoger dan de richtwaarde van 85%.

Koop Kerateam tegels bij Tegelcentrum Siddeburen

Heeft u interesse in tegels van Kerateam? Bekijk dan snel ons aanbod van Kerateam tegels op onze website. Wilt u meer informatie over Kerateam tegels? Neem dan gerust contact op met ons en onze specialisten zullen met u de mogelijkheden bespreken. De tegels van Kerateam zijn scherp geprijsd en dit is dan ook te zien aan onze collectie van Kerateam. Vraag een offerte aan en wij van Tegelcentrum Siddeburen garanderen u jaren plezier van uw hoogwaardige tegels. Uw tegels brengen wij bij Tegelcentrum Siddeburen geheel gratis aan huis. Daarnaast begrijpen wij het ook als u de tegels eerst in het echt wilt zien en voelen. Daarom heeft Tegelcentrum Siddeburen een showroom om onze gehele collectie van onder andere Kerateam aan u te laten zien. Voor vragen of meer informatie over de Kerateam tegels, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Want wat uw vraag ook is, wij helpen u bij Tegelcentrum Siddeburen maar al te graag.