Voor de echte klassieke uitstraling in uw woning, heeft u klassieke tegels nodig. Bij Tegelcentrum Siddeburen vindt u een uitgebreid assortiment aan klassieke tegels. Donkere tegels? Lichte tegels? Een vast budget? U vindt altijd wel de passende tegel. Bekijk het assortiment hieronder.

44 artikelen  

Verwijder alle


Ga voor de klassieke sfeer in uw huis

Met klassieke tegels haalt u nostalgie in uw huis. Een klassiek interieur staat bekend om haar ronde vormen met sierlijke details. Denk aan mooie kroonluchters en grote kandelaars als klassieke accessoires, maar denk ook aan goud, luxe materialen en fluweel. Een fluwelen bank of stoel zien we vaak terugkomen in een klassiek interieur. Klassieke tegels vormen hierbij een perfecte basis.

Klassieke tegels van merken zoals Equipe en B&B

Klassieke tegels zijn verkrijgbaar van verschillende merken. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld tegels van Equipe en B&B. De tegels van Equipe zorgen voor een uniek en speciaal karakter in uw huis. Ze staan bekend om hun smalle vloer- en wandtegels en zijn als bedrijf innovatief, flexibel en transparant. Ook de tegels van B&B zijn zowel als vloer- en wandtegels verkrijgbaar en in allerlei kleuren. Lichte, donkere of beige tegel? U vindt het in ons assortiment.

Klassieke tegels kopen bij Tegelcentrum Siddeburen

Klassieke tegels kopen doet u bij Tegelcentrum Siddeburen. Hier vindt u namelijk tegels van de beste kwaliteit. Heeft u een keuze gemaakt? Geef dan bij de juiste tegel aan voor hoeveel m2 u tegels nodig heeft en voeg dit aan uw offerte toe. Vraag de offerte aan en wij maken een passende prijs voor u. In Noord-Nederland bezorgen we uw bestelling gratis. We begrijpen het als u de tegels in het echt wil bekijken, dus kom gerust langs in onze sfeervolle showroom van 1000m2. Toch niet helemaal zeker over de keuze? Naast klassieke tegels, kunt u bij ons ook terecht voor moderne tegels en houtlook tegels.