Marazzi tegels bij Tegelcentrum Siddeburen

Tegelcentrum Siddeburen biedt een ruim aanbod tegels aan met diverse bekende merken. Zo ook het merk Marazzi is in ons aanbod opgenomen. Bent u op zoek naar een natuurlijke en houtachtige uitstraling gecombineerd met duurzaamheid, kwaliteit en onderhoudsgemak? Dan heeft het merk Marazzi voor u de perfecte tegels. In onze collectie van Marazzi kunt u uw tegel naar wens uitzoeken en optimaal wooncomfort ervaren.

3 artikelen  

Verwijder alle


Marazzi tegels als producent

Marazzi tegels zijn al sinds hun bestaan in 1935 marktleider in tegels en daarnaast de grootste tegel fabrikant van de wereld. Dit is allemaal te danken aan hun hoogwaardige tegels en hun innovatieve, nieuwe en toekomstgerichte ideeën en producten. Zo is het merk tegels gaan produceren die een houtlook hebben, maar daarnaast stevig en kwalitatief zijn. Door marktleider te zijn, heeft Marazzi tegels kunnen blijven ontwikkelen die voorlopen op de andere producenten van tegels. Zo is hun positie en daarbij hun productlijn sterker geworden in de markt. Niet alleen is de uitstraling van de tegels een belangrijk kenmerk van de Marazzi tegels, maar zo ook de materialen waarvan de tegels zijn gemaakt. Deze zijn van hoogwaardige kwaliteit en zullen dus lang en optimaal meegaan.

Materiaal Marazzi tegels

Marazzi biedt voor hun klanten meerdere soorten tegels aan. De hoogwaardige kwaliteit is hierbij overkoepelend. De tegels van Marazzi zijn mogelijk in materialen zoals porselein, marmer, graniet, mozaïek en natuursteen. Het aanbod is daarom erg divers en uniek. Dit is aan alles te zien waar Marazzi voor staat; kwaliteit, creativiteit en innovatie. Het aanbod van Marazzi tegels is verkrijgbaar in allerlei kleuren en maten. Wat u ook wenst, Marazzi heeft voor ieder wat wils.

Ecolabel Marazzi tegels

De producent van Marazzi tegels is van Italiaanse bodem en dit is dan ook goed te zien in het ontwerp van vele Marazzi tegels. Ondanks dat Marazzi internationaal handelt, focussen ze zich op voornamelijk keramiek en porselein. De tegels zijn gemaakt onder milieubewuste normen en respect naar mens, dier en milieu. Dit is dan ook te zien aan de ecolabels (ook wel Europese unie milieu keurmerk genoemd) die veel productlijnen van Marazzi hebben ontvangen. Bij het nastreven van dit keurmerk, is Marazzi openlijk over de milieukwaliteit criteria die worden gebruikt bij het hele productieproces. Op deze manier zijn de kernwaarden innovatie en kwaliteit goed terug te zien in de Marazzi tegels.

Interesse in Marazzi tegels bij Tegelcentrum Siddeburen?

Bent u geïnteresseerd in Marazzi tegels en zijn de tegels precies waar u naar op zoek bent? Bekijk dan nu onze collectie van Marazzi tegels. Wij stellen scherpe prijzen aan onze tegels en zo ook aan de Marazzi tegels. Vraag een offerte aan en geniet van scherpe prijzen en hoogkwalitatieve tegels waar u jaren plezier van hebt. Tegelcentrum Siddeburen brengt uw tegels geheel gratis aan huis. Wilt u de tegels van Marazzi liever eerst in het echt zien en voelen? Breng dan snel een bezoekje aan onze showroom in Siddeburen. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over ons aanbod van Marazzi tegels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.