Zoekt u naar een keramische tegel van een hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreide collectie met stijlvolle tegels. Zo hebben we voor elk interieur een passende tegel. Zo heeft u met een Matrix tegel altijd een prachtig strakke vloer in uw huis.

8 artikelen  

Verwijder alle


Uitzonderlijk Italiaans design

Matrix tegels is een bekende naam in de Italiaanse tegel industrie. Zo onderscheiden ze zichzelf door hun opmerkelijke aanpassingsvermogen om in te kunnen spelen van de behoeften van de markt. Ze streven er altijd naar om in de pas te lopen met de huidige trends.

Een goed voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de strakke Matrix Grigio of de warme Matrix Marrone. Deze tegels zijn van een hoogwaardige kwaliteit en hebben een prachtige uitstraling. Zo zijn ze de perfecte sfeermaker in de ruimte van uw keuze.

Professioneel en innovatief

Matrix is in de loop der jaren flink gegroeid en heeft merken zoals Ceramica Campogalliano, Giardini Pietra , Ceramicasa en Ceramica Meridiana overgenomen en verder door ontwikkeld. Dit samen met het team proffessionals die wereldwijd werkzaam zijn zorgt voor een breed commercieel netwerk. Door hun inzet en harde werk niet alleen in het verleden maar ook zeker nu hebben ze een basis gecreëerd voor een grootste toekomst.

Groot assortiment

Wij hebben natuurlijk naast Matrix ook nog een hoop andere merken binnen ons assortiment. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de merken EnergieKer, Imso, Saime of Castelvetro. Dankzij ons grote aanbod in verschillende soorten tegels van allerlei verschillende materialen en maten hebben wij altijd een tegel die voor u zal passen.

Voordelen Matrix tegels

De Matrix vloertegels zijn erg duurzaam en gemakkelijk schoon te houden. Daarom zijn de tegels erg populair in een huishoudens met kinderen, mensen met een allergie of huisdieren. Daarnaast zijn vloertegels in combinatie met vloerverwarming erg in trek. Dit komt door de lage weerstand die tegels te bieden hebben, waardoor het snel aangenaam warm is in uw huis, kantoor of horecazaak. Bij Tegelcentrum Siddeburen vindt u een divers aanbod van Matrix tegels qua zowel maatvoering als kleuren. Hierdoor zijn de tegels geschikt voor ieder huis.

Matrix tegels laten bezorgen aan huis

Bij het bestellen van de Matrix kunt u ervoor kiezen om de bestelling te laten bezorgen. Tegelcentrum Siddeburen bezorgt in heel Noord-Nederland gratis. De levertijd van de bezorging varieert tussen de 1 en 3 weken, afhankelijk van de bestelling. Na de bestelling zal de levertijd gauw duidelijk zijn. Mocht u nog vragen hebben over uw bestelling of andere zaken, bezoek dan onze FAQ-pagina of neem contact op.

Matrix tegels koop je bij Tegelcentrum Sidderburen

Bij Tegelcentrum Siddeburen hebben we voor elk budget een passende tegel. Ons assortiment omvat de beste vloer- en wandtegels van ruim 70 topmerken. We bieden onze Matrix tegels aan voor een scherpe prijs. Wilt u de tegels eens van dichtbij bekijken of wilt u advies van onze gespecialiseerde medewerkers? Kom gerust langs in onze showroom waar wij u graag helpen. Daarnaast kun u via onze website altijd contact met ons opnemen. Ook voor hulp bij het zetten van tegels kunt u bij ons terecht. We bezorgen al onze tegels gratis in Noord-Nederland.