Logo Tegelcentrum Siddeburen
Wenslijst
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Contact
Route
FAQ
Zoeken
Wenslijst
Logo Tegelcentrum Siddeburen
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Menu

Monopole

Tegelcentrum Siddeburen heeft een ruim aanbod aan vloer en wandtegels. Zo beschikken wij ook over het merk Monopole. De Monopole tegels zijn van een Spaanse fabrikant en worden hedendaags nog steeds veel gelegd in Spaanse huizen. De Monopole tegels zijn van hoogwaardige materialen gemaakt en hebben een authentieke uitstraling, waardoor elk huis bijzonder en speciaal wordt. Lees meer over de Monopole tegels of bekijk ons aanbod op onze website.

Filter op eigenschappen

Filters

Fabrikant Monopole tegels

De Spaanse fabrikant van Monopole tegels is opgericht in 2011 met als doel om onderscheidend te zijn ten opzichte van andere tegelfabrikanten dan andere tegelfabrikanten. Dit is dan ook goed terug te zien in de patronen en kleuren die ze gebruiken in hun aanbod. Daarnaast hanteren ze het motto; ‘Be different’. De fabrikant hecht veel waarde aan innovaties en probeert daarom ook steeds nieuwe ideeën te verzinnen voor de productie van de tegels. Daarbij hecht de fabrikant ook veel waarde aan kwaliteitscontroles en het overkoepelende onderwerp duurzaamheid. Dit zie je terug in het productieproces van de Monopole tegels. Op de R&D (Onderzoek & ontwikkelingsafdeling) afdeling worden de nieuwste trends nauw in de gaten gehouden en kiezen ze ervoor om zich te differentiëren op basis van het design van de Monopole tegels.

Waarom kiezen voor Monopole tegels?

De Monopole tegels zijn ontworpen op basis van de waarden die de fabrikant hoog in het vaandel heeft. Deze prioriteiten als kwaliteit en design dienen als toegevoegde waarde voor de tegels. Bij elk productieproces gaan de tegels door een controle waar goed gekeken wordt naar de klanttevredenheid en efficiëntie van het proces. Zo proberen ze goed te begrijpen wat de klant wil en hierop probeert het bedrijf hun design of proces op aan te passen. De Monopole tegels bieden voordelen aan hun klanten;

  • Duurzaam door het proces en door hun eigen afvalbeheerstrategie
  • Kwaliteit ligt hoog door gebruik van hoogwaardige materialen
  • Speciaal en anders design dan andere tegel fabrikanten
  • Gebruik van nieuwste technologieën en nieuwste innovaties

Monopole tegels bij Tegelcentrum Siddeburen

Bij Tegelcentrum Siddeburen ligt klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarom bieden wij een ruim assortiment aan voor u als klant. Het aanbod van Monopole tegels bij Tegelcentrum Siddeburen bestaat uit vele voordelen. De tegels worden aangeboden voor 59,95 euro per vierkante meter en is een scherpe prijs voor de kwaliteit en het design van de tegels. Bestel uw Monopole tegels en wij bezorgen deze graag bij u aan de deur. Benieuwd naar de Monopole tegels en wilt u hier meer over te weten komen? U kunt gerust contact met ons opnemen. Wij helpen graag om u te voorzien en te kiezen voor de juiste tegel.

Weet u niet waar u moet beginnen?

Voor veel mensen is het uitzoeken en kiezen van tegels een grote klus, en het kan natuurlijk dat u niet precies weet waar u naar zoekt. U kunt gebruik maken van het filtermenu aan de linkerzijde om het aanbod te verkleinen naar een relevante selectie voor uw wens. Wat dacht u bijvoorbeeld van beton tegels of graniet tegels? Of misschien zoekt u juist wel naar een bepaalde look, zoals retro tegels of crème tegels. Wanneer u het niet zeker weet kunt u ons altijd bellen of even langskomen. Onze medewerkers helpen u op een vriendelijke en professionele manier om tot een goede oplossing te komen. Tevens kunt u altijd ons contactformulier gebruiken om ons een vraag te stellen. Advies is altijd gratis!

Onze klanten aan het woord

Tegelcentrum Siddeburen: staat altijd voor u klaar met het beste tegeladvies!

Grote kans wanneer u druk op zoek bent naar een geschikte wand- of vloertegel voor in uw woning dat er wat onduidelijkheden zijn en benieuwd bent naar wat er allemaal mogelijk is. Wij van Tegelcentrum Siddeburen bieden u altijd het beste advies op maat en geven antwoord op iedere vraag die bij u speelt! Van advies rondom het zetten van tegels tot aan het regelen van vloerverwarming in uw gewenste ruimte. Ons deskundig personeel helpt u maar al te graag. Wij geven u vrijblijvend advies en brengen u in contact met een specialist!
Tegels in kantoor
Voor elk budget een passende tegel
Gratis bezorging binnen Noord-Nederland
Groot assortiment & de nieuwste trends
Eigen showroom van 1000m2
Bekijk alle tegels

Tegel merken: Cristacer, Flaminia, Saime en nog veel meer

Het programma wandtegels en vloertegels is bij Tegelcentrum Siddeburen goed uitgebalanceerd. U kunt bij onze tegelhandel kiezen uit verschillende Spaanse en Italiaanse topmerken, zoals Cristacer, Flaminia, Saime, Porcelanosa en Undefasa. Bekijk alle merken hier.

checkmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram