Tegelcentrum Siddeburen heeft een ruim aanbod aan vloer en wandtegels. Zo beschikken wij ook over het merk Monopole. De Monopole tegels zijn van een Spaanse fabrikant en worden hedendaags nog steeds veel gelegd in Spaanse huizen. De Monopole tegels zijn van hoogwaardige materialen gemaakt en hebben een authentieke uitstraling, waardoor elk huis bijzonder en speciaal wordt. Lees meer over de Monopole tegels of bekijk ons aanbod op onze website.

9 artikelen  

Verwijder alle


Fabrikant Monopole tegels

De Spaanse fabrikant van Monopole tegels is opgericht in 2011 met als doel om onderscheidend te zijn ten opzichte van andere tegelfabrikanten dan andere tegelfabrikanten. Dit is dan ook goed terug te zien in de patronen en kleuren die ze gebruiken in hun aanbod. Daarnaast hanteren ze het motto; ‘Be different’. De fabrikant hecht veel waarde aan innovaties en probeert daarom ook steeds nieuwe ideeën te verzinnen voor de productie van de tegels. Daarbij hecht de fabrikant ook veel waarde aan kwaliteitscontroles en het overkoepelende onderwerp duurzaamheid. Dit zie je terug in het productieproces van de Monopole tegels. Op de R&D (Onderzoek & ontwikkelingsafdeling) afdeling worden de nieuwste trends nauw in de gaten gehouden en kiezen ze ervoor om zich te differentiëren op basis van het design van de Monopole tegels.

Waarom kiezen voor Monopole tegels?

De Monopole tegels zijn ontworpen op basis van de waarden die de fabrikant hoog in het vaandel heeft. Deze prioriteiten als kwaliteit en design dienen als toegevoegde waarde voor de tegels. Bij elk productieproces gaan de tegels door een controle waar goed gekeken wordt naar de klanttevredenheid en efficiëntie van het proces. Zo proberen ze goed te begrijpen wat de klant wil en hierop probeert het bedrijf hun design of proces op aan te passen. De Monopole tegels bieden voordelen aan hun klanten;

  • Duurzaam door het proces en door hun eigen afvalbeheerstrategie
  • Kwaliteit ligt hoog door gebruik van hoogwaardige materialen
  • Speciaal en anders design dan andere tegel fabrikanten
  • Gebruik van nieuwste technologieën en nieuwste innovaties

Monopole tegels bij Tegelcentrum Siddeburen

Bij Tegelcentrum Siddeburen ligt klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarom bieden wij een ruim assortiment aan voor u als klant. Het aanbod van Monopole tegels bij Tegelcentrum Siddeburen bestaat uit vele voordelen. De tegels worden aangeboden voor 59,95 euro per vierkante meter en is een scherpe prijs voor de kwaliteit en het design van de tegels. Bestel uw Monopole tegels en wij bezorgen deze graag bij u aan de deur. Benieuwd naar de Monopole tegels en wilt u hier meer over te weten komen? U kunt gerust contact met ons opnemen. Wij helpen graag om u te voorzien en te kiezen voor de juiste tegel.