Bent u op zoek naar een vloer die een warme uitstraling geeft aan uw interieur? Kijk dan eens naar onze Naxos tegelcollectie. De tegels zijn innovatief en van hoge kwaliteit. Bij tegelcentrum Siddeburen vind je diverse Naxos tegels voor een ontzettend scherpe prijs.

1 artikelen  

Verwijder alle


Historie van Naxos

Naxos is een Italiaans tegelmerk en een grote speler binnen de tegelbranche. Naxos is onderdeel van de Fincibec Group en gaat ook al een tijd mee, in de jaren vijftig is de eerste fabriek geopend. Het bedrijf is innovatief en richt zich al decennialang op het ontwikkelen van keramische tegels. Door het gebruiken van de nieuwste technologieën en productiefaciliteiten levert Naxos alleen maar tegels van kwaliteit die er niet alleen prachtig uitzien, maar ook erg lang meegaan.

Assortiment van Naxos

De Italiaanse keramische tegels kenmerken zich door het feit dat ze een warme uitstraling geven aan uw interieur. De tegels zijn modern en tegelijkertijd ontzettend tijdloos, hierdoor zijn de tegels geschikt voor bijna elk interieur. Denk aan de woonkamer, hal, badkamer en toilet. Daarnaast staan de Naxos tegels bekend om de goede prijs-kwaliteitverhouding. Met deze tegels haal je Italiaanse kwaliteit in huis voor een betaalbare prijs.

Kenmerk Naxos tegels

De keramische tegels van Naxos zijn kenmerkend aan hun grove oppervlakte, wat een industriële, maar ook warme look geeft. De Italiaanse vloertegels zijn van hoge kwaliteit en dat straalt het ook uit. Een van de lijnen die wij in onze collectie hebben is de Naxos Pietra Sacra Palatino. De zijkanten van deze tegel zijn brokkelig en het oppervlak is grof. Deze tegels hebben een donkere kleur, wat perfect is om een industriële en gezellige sfeer te creëren. Ook zijn de meeste Naxos tegels perfect in combinatie met vloerverwarming en geschikt voor je hele woning.

Koop uw Naxos tegels bij Tegelcentrum Siddeburen

De collectie Naxos tegels bestelt u bij Tegelcentrum Siddeburen gemakkelijk en voordelig. Wanneer u meer advies wil over de Naxos tegels of over het zetten van Naxos tegels, dan helpen wij u graag verder. Wanneer u de tegels online besteld, dan worden deze gratis aan huis bezorgd. Mocht je de tegel nog graag fysiek komen bekijken, kom dan langs in onze showroom van 1000m2.