Tegelcentrum Siddeburen heeft een prachtig assortiment wat betreft tegels van het merk Nordceram. Nordceram is een volledig Duits merk en is in de Duitse markt erg prominent aanwezig. In de Nederlandse markt presteert Nordceram, ten opzichte van de Duitse markt, nog wat minder goed. Als het aan Tegelcentrum SIddeburen ligt komt hier snel verandering in. Nordceram produceert prachtige kwalitatieve tegels die we maar al te graag verkopen in onze webshop!

5 artikelen  

Verwijder alle


Historie Nordceram tegels

Nordceram is zoals gezegd een Duits tegelbedrijf. Wat dit bedrijf zo’n sterke positie in de Duitse markt geeft is de mogelijkheid om dichtbij te produceren. Nordceram heeft haar fabriek gepositioneerd in de Bremerhaven waardoor er weinig tijd verloren gaat aan het distribueren van de tegels. Daarnaast is de fabriek in de Bremerhaven gloednieuw en bijna volledig machine gestuurd. Hierdoor wordt er veel geld bespaard op personeelskosten en zijn de Nordceram tegels voor een scherpe prijs te koop. De scherpe prijs gecombineerd met de brede toegankelijkheid van Nordceram tegels hebben beiden ervoor gezorgd dat het merk in korte tijd een dominante speler is geworden in de Duitse markt voor keramische tegels.

Over Nordceram tegels

De Nordceram tegels worden geproduceerd in een hypermoderne waardoor de tegels eigenlijk allemaal op exact dezelfde manier gemaakt worden. De kwaliteit van alle tegels is dus gelijk en de potentiële kans op een menselijke fout wordt geminimaliseerd. Als u Nordceram tegels koopt weet u dus 100% zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Het assortiment van het merk Nordceram is niet zo multifunctioneel inzetbaar als u misschien van andere merken gewend bent, maar dat hoeft niet te betekenen dat u dit merk zomaar links kunt laten liggen. De vloertegels van Nordceram zijn enkel geschikt voor uw woonkamer en keuken omdat ze niet met een volledig waterafstotende coating behandeld zijn. Doordat de Nordceram tegels wel in enorm veel verschillende kleuren verkrijgbaar zijn zult u ongetwijfeld een tegel kunnen vinden die prachtig zou staan in uw woonkamer of keuken.

Nordceram tegels kopen bij Tegelcentrum Siddeburen

Bij Tegelcentrum Siddeburen kunt u terecht voor vijf verschillende tegels van het merk Nordceram. Deze zijn qua tegel identiek aan elkaar maar verschillen in kleur. U koopt de tegels al vanaf 44 euro 50 per vierkante meter, wat voor zulke kwalitatieve tegels als Nordceram levert een schijntje is! U kunt de tegels via onze webshop gemakkelijk bestellen en bij u thuis laten bezorgen. Als nog verdere vragen heeft over Nordceram tegels kopen bij Tegelcentrum Siddeburen dan is het verstandig om contact met ons op te nemen!