Portugese tegels zijn tegenwoordig niet alleen meer in Portugal te vinden. Overal ter wereld vind u deze prachtige tegels tegen. En terecht. Pasicos tegels is gespecialiseerd en groot speler in het ontwerpen en produceren van deze tegels.

15 artikelen  

Verwijder alle


De Portugese tegels van Pasicos kunnen in elk interieur worden gebruikt. Voor zowel klassiek als modern. De Portugese tegels van Pasicos geeft de ruimte niet alleen veel karakter met zich mee, maar ook erg veel warmte en stijl.

Kleurrijk, stijlvol en uiteenlopende dessins

Ook de Portugese stijl is door de jaren heen veranderd. We zien steeds meer strakke designs zelfs richting houtlook. Wilt u meer bijzondere tegels zien? Klik dan hier.

Portugese tegels van Pasicos gratis bij u thuisbezorgd

Portugese tegels kenmerken zich door de uiteenlopende dessins en kleurgebruik. Eeuwen geleden maakten Portugezen onder invloed van de Moren al tegels. Deze werden gebruikt in kastelen, pousadas en patriciershuizen. Tegels waren een luxe en alleen voor de elite. Pasicos is een van de grootse Portugese merken die verkrijgbaar is in Nederland. Tegelcentrum Siddeburen bezorgt uw bestelling aan huis wanneer u dat wilt. Binnen Noord-Nederland worden er geen bezorgkosten in rekening gebracht. Meer weten over de bestelling, bezorging of andere zaken? Bekijk dan onze FAQ-pagina of neem contact op.

Pasicos tegels bij u in huis?

Op zoek naar kleurrijke en stijlvolle tegens bij u in huis? Dan komt u al gauw uit bij de Portugese Pasicos tegels. Wij van tegencentrum Siddeburen zijn dan ook trots dealer van het merk Pasicos en haar tegels. Meer weten over onze Pasicos tegels? Kom gerust eens langs en laat onze specialisten u meer vertellen over deze bijzondere Pasicos tegels. Overigens zijn wij ook telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. Tegelcentrum Siddeburen verteld u graag meer over de Pasicos tegels.