Logo Tegelcentrum Siddeburen
Wenslijst
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Contact
FAQ
Zoeken
Wenslijst
Logo Tegelcentrum Siddeburen
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Menu

Vloertegels Leeuwarden

Exclusieve vloertegels, gewoon bij Tegelcentrum Siddeburen

In het mooie Siddeburen, gelegen in Noord-Groningen, bent u op de juiste plek voor een breed assortiment aan vloertegels. Exclusief, verschillende of goedkoop? Alle maten, kleuren en soorten zijn te vinden in ons Tegelcentrum. Met een showroom van 1000m² en meer dan 2000 tentoongestelde tegels van hoge kwaliteit kan het niet anders dan dat er wat voor u bijzit. Kom langs voor wat inspiratie of voor geheel vrijblijvend advies.

Grijze tegelvloer in een woonkamer

Voor welke vloer zoekt u een tegel?

Waarom een tegelvloer?

Vloertegels zijn naast functioneel ook erg elegant. Een goede vloertegel gaat jaren mee zonder te slijten, en met de juiste antislip laag garanderen ze extra veiligheid in badkamer of keuken. Daarnaast bieden ze uw huis een nette uitstraling waarbij niet ieder vuiltje op de vloer een doorn in het oog is.

Laten bezorgen en zetten door Tegelcentrum Siddeburen

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan! Het thuiskrijgen van de tegels? Wij rijden door heel Groningen en daarbuiten om de veiligheid en aankomst van uw aankoop te garanderen. Na het afleveren kan Tegelcentrum Siddeburen zowel met het zetten van de tegels of als ondersteuning van deze klus een hoop voor u betekenen. Geheel vrijblijvend staan wij altijd voor u klaar via verschillende contactmogelijkheden.

Redenen om te kiezen voor Tegelcentrum Siddeburen:

  • 1000m² showroom
  • Uitgebreide voorraad
  • Tegels voor elke prijs
  • Gratis bij u thuis gebracht op het afgesproken moment
  • Netjes en zorgvuldig behandeld op weg naar uw huis
  • Gratis en vrijblijvend tegeladvies
  • Zetten en laten zetten geen probleem

Een monsterlijke tegel

Heeft u een mooie tegel gezien in onze showroom maar weet u niet zeker of deze bij de uitstraling van uw huis past? Bij Tegelcentrum Siddeburen kunt u gratis een monstertegel meenemen van de tegel die u heeft uitgekozen. Zo kunt u thuis bekijken of de tegel goed past bij de stijl en lichtinval van uw huis. Is dit niet het geval? Dan kunt u het monster natuurlijk geheel vrijblijvend terugbrengen of om laten ruilen.

Onze klanten aan het woord

Tegelcentrum Siddeburen: staat altijd voor u klaar met het beste tegeladvies!

Grote kans wanneer u druk op zoek bent naar een geschikte wand- of vloertegel voor in uw woning dat er wat onduidelijkheden zijn en benieuwd bent naar wat er allemaal mogelijk is. Wij van Tegelcentrum Siddeburen bieden u altijd het beste advies op maat en geven antwoord op iedere vraag die bij u speelt! Van advies rondom het zetten van tegels tot aan het regelen van vloerverwarming in uw gewenste ruimte. Ons deskundig personeel helpt u maar al te graag. Wij geven u vrijblijvend advies en brengen u in contact met een specialist!
Tegels in kantoor
Voor elk budget een passende tegel
Gratis bezorging binnen Noord-Nederland
Groot assortiment & de nieuwste trends
Eigen showroom van 1000m2
Bekijk alle tegels

Tegel merken: Mosa, Sphinx, Casa Dolce, Casa Arcana en veel meer

Het programma wandtegels en vloertegels is bij Tegelcentrum Siddeburen goed uitgebalanceerd. Zo voeren wij bekende merken zoals Mosa en Sphinx. Maar u kunt bij de tegelhandel ook kiezen uit verschillende Spaanse en Italiaanse topmerken zoals Casa Dolce en Casa Arcana. Bekijk alle merken hier.

checkmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram