Logo Tegelcentrum Siddeburen
Wenslijst
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Contact
FAQ
Zoeken
Wenslijst
Logo Tegelcentrum Siddeburen
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Menu

Wandtegels Leeuwarden

Ruim assortiment wandtegels, gewoon bij Tegelcentrum Siddeburen

Heeft u een nieuwbouwhuis of is uw eigen huis toe aan een frisse look? Voor een groot en exclusief assortiment van wandtegels hoeft u niet verder te kijken dan Tegelcentrum Siddeburen. In het Noorden van Groningen bent u van harte welkom om alle maten, soorten en kleuren van ons uitgebreide assortiment te komen bekijken. Bij Tegelcentrum Siddeburen is er, met meer dan 2000 tegels tentoongesteld, altijd een tegel die bij u past. Kom ideeën opdoen in onze showroom of kom langs voor geheel vrijblijvend advies.

Voor welke wand zoekt u een tegel?

Fris en helder met een wandtegel

Anders dan de meeste vloertegels zijn wandtegels doorgaans glad zodat het schoonmaken een makkelijk klus is. Ook kiest men vaak voor een lichte kleur aan de muur, voor een frisse en heldere uitstraling in bijvoorbeeld badkamer en keuken. Daarnaast doet de juiste wandtegel de ruimte groter en ruimer lijken. Overweegt u misschien een wandtegel in de woonkamer? Bekijk dan eens de trend van een robuuste en donkere wandtegel als toevoeging van uw huiskamer.

We bezorgen en we zetten

Heeft u de juiste tegel voor uw huis gevonden? Dan komen wij deze gratis en op het afgesproken tijdstip bij u brengen. Met ons eigen gepaste vervoer is dit een absolute belofte. In de tussentijd kunt u nadenken over het zetten van de tegels. Gaat u dit zelf doe? Dan kunt u bij ons altijd terecht voor advies of ondersteuning van deze klus. Natuurlijk zetten wij de tegels ook graag voor u. Beide optie is geen probleem en geheel vrijblijvend.

Waarom Tegelcentrum Siddeburen?

  • 2000 tegels tentoongesteld
  • Ruime prijscategorie
  • Gratis bij uw thuis afgeleverd
  • Gratis en vrijblijvend hulp en advies
  • Ondersteuning bij zelf zetten van tegels

Een monster aan de wand

Weet u niet zeker of uw uitgekozen tegel bij uw huis past? Bij Tegelcentrum Siddeburen is het geen probleem om een gratis monstertegel mee naar huis te nemen. Zo weet u zeker dat de uitgekozen tegel past bij uw inrichting en lichtinval voordat wij deze gratis thuis komen bezorgen en u de tegel gaat zetten.

Onze klanten aan het woord

Tegelcentrum Siddeburen: staat altijd voor u klaar met het beste tegeladvies!

Grote kans wanneer u druk op zoek bent naar een geschikte wand- of vloertegel voor in uw woning dat er wat onduidelijkheden zijn en benieuwd bent naar wat er allemaal mogelijk is. Wij van Tegelcentrum Siddeburen bieden u altijd het beste advies op maat en geven antwoord op iedere vraag die bij u speelt! Van advies rondom het zetten van tegels tot aan het regelen van vloerverwarming in uw gewenste ruimte. Ons deskundig personeel helpt u maar al te graag. Wij geven u vrijblijvend advies en brengen u in contact met een specialist!
Tegels in kantoor
Voor elk budget een passende tegel
Gratis bezorging binnen Noord-Nederland
Groot assortiment & de nieuwste trends
Eigen showroom van 1000m2
Bekijk alle tegels

Tegel merken: Mosa, Sphinx, Casa Dolce, Casa Arcana en veel meer

Het programma wandtegels en vloertegels is bij Tegelcentrum Siddeburen goed uitgebalanceerd. Zo voeren wij bekende merken zoals Mosa en Sphinx. Maar u kunt bij de tegelhandel ook kiezen uit verschillende Spaanse en Italiaanse topmerken zoals Casa Dolce en Casa Arcana. Bekijk alle merken hier.

checkmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram