Logo Tegelcentrum Siddeburen
Wenslijst
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Contact
FAQ
Zoeken
Wenslijst
Logo Tegelcentrum Siddeburen
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Menu

Portugese tegels bij Tegelcentrum Siddeburen

14 december 2022

Bent u op zoek naar Portugese tegels voor in uw keuken, badkamer of voor buiten? Dan bent u bij Tegelcentrum Siddeburen aan het juiste adres! Van oudsher worden de tegels vooral gebruikt in paleizen en luxe gebouwen en geven een authentiek karakter aan de keuken, woonkamer, badkamer of tuin van uw woning. De tegels voegen een Zuid-Europees karakter aan uw woning.

Zijn Portugese tegels ook geschikt om buiten te gebruiken?

Natuurlijk zouden Portugese tegels een kleurrijk element zijn voor jouw tuin of binnenplaats. Maar nu is de vraag of deze karaktervolle tegels wel bestand zijn tegen alle weersinvloeden. Er gaan geruchten rond dat de tegels kapot zouden vriezen tijdens stevige vorst. Dit is niet het geval. Het enige nadeel is, wanneer u ervoor kiest deze tegels in volledig zonlicht te plaatsen, de tegels het meest te lijden hebben aan de uv-straling van het zonlicht. Door deze straling zal het pigment aangetast worden en vervagen. Met een impregnatiemiddel is dit tegen te gaan.

Wat zijn Portugese tegels?

Het worden ook wel cementtegels genoemd. De tegels zijn een combinatie van cement, zand en water. De toplaag van de tegels bestaan uit marmerpoeder met daaraan kleurpigmenten toegevoegd. De tegels staan bekend om het kleurrijke karakter. Dit type tegels worden al eeuwenlang gemaakt en zijn een specialisme van Zuid-Europese landen. Ze worden namelijk niet alleen in Portugal geproduceerd, maar ook in Italië en Spanje.

Hoe maak je Portugese tegels schoon?

Het schoonmaken van Portugese tegels is zeer eenvoudig. Je gebruikt heet water, gecombineerd met een beetje vuiloplosser en dweil de vloer meerdere malen totdat het vuil verdwenen is. Een tip om mee te geven is om geen overtollige hoeveelheid water te gebruiken, er is namelijk een kans aanwezig dat dit in zal trekken. Een schoonmaaktip; gebruik geen zuur houdende wasmiddelen. Dit kan namelijk de kalklaag van de tegels aantasten en dat zou zonde zijn!

Het beste aanbod vloer- en wandtegels bij Tegelcentrum Siddeburen

Het complete assortiment omvat de beste vloer- en wandtegels van ruim 70 topmerken. Van bruine tegels, tot zwarte- of witte tegels. In ons aanbod vindt u wat u zoekt. Voor ieder budget is in ons assortiment een passende tegel. Daarnaast wordt ons assortiment regelmatig aangevuld met nieuwe tegels, waaronder Portugese tegels. Op deze manier blijft ons aanbod altijd actueel en voorzien van de laatste trends. De bezorging in Noord-Nederland is gratis. Vraag direct een offerte aan in de webshop of kom langs in onze showroom van ruim 1000 m²!

Vond u deze blog interessant?

Lees dan ook:

Onze klanten aan het woord

Tegelcentrum Siddeburen: staat altijd voor u klaar met het beste tegeladvies!

Grote kans wanneer u druk op zoek bent naar een geschikte wand- of vloertegel voor in uw woning dat er wat onduidelijkheden zijn en benieuwd bent naar wat er allemaal mogelijk is. Wij van Tegelcentrum Siddeburen bieden u altijd het beste advies op maat en geven antwoord op iedere vraag die bij u speelt! Van advies rondom het zetten van tegels tot aan het regelen van vloerverwarming in uw gewenste ruimte. Ons deskundig personeel helpt u maar al te graag. Wij geven u vrijblijvend advies en brengen u in contact met een specialist!
Tegels in kantoor
Voor elk budget een passende tegel
Gratis bezorging binnen Noord-Nederland
Groot assortiment & de nieuwste trends
Eigen showroom van 1000m2
Bekijk alle tegels

Tegel merken: Cristacer, Flaminia, Saime en nog veel meer

Het programma wandtegels en vloertegels is bij Tegelcentrum Siddeburen goed uitgebalanceerd. U kunt bij onze tegelhandel kiezen uit verschillende Spaanse en Italiaanse topmerken, zoals Cristacer, Flaminia, Saime, Porcelanosa en Undefasa. Bekijk alle merken hier.

checkmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram