Voor Ricchetti tegels bent u bij Tegelcentrum Siddeburen aan het juiste adres! De tegels van Ricchetti zijn tegels van het topsegment tegen een redelijk betaalbare prijs. De combinatie van deze twee factoren zorgt voor de enorme populariteit van Ricchetti tegels. Tegelcentrum Siddeburen is dan ook erg blij met haar ruime aanbod van Ricchetti tegels.

0 artikelen  

Verwijder alle

Geen resultaten.


Historie Ricchetti tegels

Het merk Ricchetti kent haar oorsprong, net als enorm veel tegelmerken, in Italië. Ricchetti is een van de oudere merken in de tegelindustrie maar dit doet niets af aan de mate van moderniteit die de tegels uitstralen! Ricchetti is maar liefst 60 jaar geleden opgericht. Dit gebeurde in 1960 in de plaats Sassuolo. Sassuolo bevindt zich middenin het stuk Italië dat bekend staat om haar keramische tegelindustrie en Ricchetti is een van de vele merken die zich in deze regio gevestigd heeft. Doordat het bedrijf zich gesitueerd heeft in deze regio, kan het dan ook vanzelfsprekend genoemd worden dat de Ricchetti tegels allen gemaakt zijn van keramiek!

Over Ricchetti tegels

Ricchetti tegels zijn in de afgelopen 60 jaar van toonaangevende invloed geweest op de tegelmarkt. Ook tegenwoordig zijn de Ricchetti tegels nog steeds spraakmakend, vernieuwend en hebben daarnaast een prachtige uitstraling! Bij Tegelcentrum Siddeburen kunt u van het merk Ricchetti vier verschillende vloertegels verkrijgen. Deze vloertegels van Ricchetti zijn verschillend van kleur, maar komen wel uit dezelfde lijn! Wij vinden deze lijn vloertegels van Ricchetti zo mooi dat we besloten hebben het te houden bij deze vloertegel lijn. De vloertegels die u van Ricchetti kunt kopen bij Tegelcentrum Siddeburen komen uit de Les Dalles lijn en zijn te verkrijgen in de kleuren grijs, zwart, champagne en wit! Door de diverse kleuren waarin de tegels te verkrijgen zijn zult u altijd een vloertegel kunnen vinden die prachtig staat in de woonruimte waarin u de tegels wilt plaatsen. Alle keramische vloertegels van Ricchetti bevatten een goede beschermlaag. Deze zorgt ervoor dat de tegels vuilafstotend zijn en daarnaast erg gemakkelijk schoon te maken zijn. Dit is wel zo fijn als u de vloertegels in bijvoorbeeld uw woonkamer plaatst!

Ricchetti tegels kopen bij Tegelcentrum Siddeburen

U heeft bij Tegelcentrum Siddeburen de keuze uit vier soorten vloertegels van het merk Ricchetti. Deze vier tegels komen zoals gezegd allen uit dezelfde lijn en kosten hierdoor ook allen hetzelfde. Voor slechts 49 euro 95 per vierkante meter heeft u deze tegels al in huis! U kunt Ricchetti tegels dan ook gemakkelijk bestellen in de webshop van Tegelcentrum Siddeburen en de tegels worden dan zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd! Als u ergens niet uitkomt gedurende het bestelproces, neem dan gerust contact met ons op en we helpen u zo snel mogelijk verder!