Bij Tegelcentrum Siddeburen vindt u verschillende vloertegels van het merk Savoia. U heeft wat tegels van Savoia betreft veel keuze op het gebied van kleur. Hierdoor zal u altijd een tegel van dit merk kunnen vinden die bij u in huis past.

6 artikelen  

Verwijder alle


Historie Savoia

Het merk Savoia is ontstaan in Italië en bestaat al sinds 1976. Ondanks de leeftijd van het bedrijf is het tegenwoordig nog steeds een van de modernste merken in de markt. Het bedrijf staat al een lange tijd enorm sterk in de markt door haar sterke mate van aanpassingsvermogen. Het volgen van trends en ontwikkelingen en deze toepassen in de designs van de tegels is waar Savoia in uitspringt! Doordat het merk zich zo focust op de doorontwikkeling van de tegels en het bijhouden van de trends en ontwikkelingen heeft Savoia ook al enorm veel tegellijnen uitgebracht. Het bedrijf heeft inmiddels de 100 tegellijnen gepasseerd!

Over Savoia tegels

De tegels van Savoia worden geproduceerd in de fabriek in Italië. De tegels worden hier geproduceerd van het nog steeds populaire keramiek. Gedurende het productieproces worden de tegels tevens behandeld met een beschermende laag. Deze zal ervoor zorgen dat de tegels een geruime tijd mee kunnen gaan zonder heel gevoelig te zijn voor eventuele beschadigingen. Bij Tegelcentrum Siddeburen heeft u keuze uit zes verschillende tegels van dit merk. De vloertegels verschillen enkel in kleur, wat kwaliteit, sterkte en duurzaamheid zijn de tegels aan elkaar gelijk. Ze excelleren op al deze drie gebieden!

Savoia tegels kopen bij Tegelcentrum Siddeburen

Als u vloertegels van Savoia wilt kopen bent u bij Tegelcentrum Siddeburen aan het goede adres. Om te bepalen welke tegel het beste bij uw woning past kunt u de afbeeldingen in onze webshop met elkaar vergelijken. We kunnen u bijna garanderen dat minimaal één van de tegels prachtig in uw woning zou staan! Als u de tegels nu besteld bij Tegelcentrum Siddeburen kunt u ze binnen de afgesproken levertijd bij u thuis verwachten. De tegels worden op een pallet bij uw woning geleverd om zo de kans op beschadigingen weg te nemen. Als u nog vragen heeft over Savoia tegels kopen bij Tegelcentrum Siddeburen kunt u onze Frequently Asked Questions raadplegen of contact met ons opnemen!