Wandtegels nabij Leeuwarden


Ruim assortiment wandtegels, gewoon bij Tegelcentrum Siddeburen

Heeft u een nieuwbouwhuis of is uw eigen huis toe aan een frisse look? Voor een groot en exclusief assortiment van wandtegels hoeft u niet verder te kijken dan Tegelcentrum Siddeburen. In het Noorden van Groningen bent u van harte welkom om alle maten, soorten en kleuren van ons uitgebreide assortiment te komen bekijken. Bij Tegelcentrum Siddeburen is er, met meer dan 2000 tegels tentoongesteld, altijd een tegel die bij u past. Kom ideeën opdoen in onze showroom of kom langs voor geheel vrijblijvend advies.

Voor welke wand zoekt u een tegel?

  • Wandtegel in de woonkamer
  • Wandtegel in de keuken
  • Wandtegel in de badkamer
  • Wandtegel in het toilet

Fris en helder met een wandtegel

Anders dan de meeste vloertegels zijn wandtegels doorgaans glad zodat het schoonmaken een makkelijk klus is. Ook kiest men vaak voor een lichte kleur aan de muur, voor een frisse en heldere uitstraling in bijvoorbeeld badkamer en keuken. Daarnaast doet de juiste wandtegel de ruimte groter en ruimer lijken. Overweegt u misschien een wandtegel in de woonkamer? Bekijk dan eens de trend van een robuuste en donkere wandtegel als toevoeging van uw huiskamer.

We bezorgen en we zetten

Heeft u de juiste tegel voor uw huis gevonden? Dan komen wij deze gratis en op het afgesproken tijdstip bij u brengen. Met ons eigen gepaste vervoer is dit een absolute belofte. In de tussentijd kunt u nadenken over het zetten van de tegels. Gaat u dit zelf doe? Dan kunt u bij ons altijd terecht voor advies of ondersteuning van deze klus. Natuurlijk zetten wij de tegels ook graag voor u. Beide optie is geen probleem en geheel vrijblijvend.

Waarom Tegelcentrum Siddeburen?

  • 2000 tegels tentoongesteld
  • Ruime prijscategorie
  • Gratis bij uw thuis afgeleverd
  • Gratis en vrijblijvend hulp en advies
  • Ondersteuning bij zelf zetten van tegels

Een monster aan de wand

Weet u niet zeker of uw uitgekozen tegel bij uw huis past? Bij Tegelcentrum Siddeburen is het geen probleem om een gratis monstertegel mee naar huis te nemen. Zo weet u zeker dat de uitgekozen tegel past bij uw inrichting en lichtinval voordat wij deze gratis thuis komen bezorgen en u de tegel gaat zetten.