​Tegels Uithuizen: Het tegeladres voor mensen in Uithuizen


Bent u woonachtig in Uithuizen en toe aan tegelvernieuwing in uw huis? Dan bent u bij Tegelcentrum Siddeburen aan het juiste adres. Tegelcentrum Siddeburen beschikt over een ruim assortiment met maar liefst meer dan 2000 tegels een reusachtige showroom van 1000 m² waar alle mooie tegels zijn opgesteld. Wij hebben tegels voor elk budget en in onze showroom zijn de nieuwste trends te vinden.


Ruim assortiment van tegelvloeren en tegelwanden

Wij hebben voor u in het assortiment diverse woonkamertegels, keukentegels, badkamertegels en toilettegels. Wij hebben een grote passie voor tegels en willen dat iedereen zijn tegels bij ons kan vinden, daarom hebben wij verschillende stijlen in het tegelassortiment hierbij kunt u denken aan vintage, houtlook, betontegels, bijzondere tegels en boerenplavuizen. Ook voor tegels van diverse topmerken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben Europese topmerken in ons assortiment zoals Mosa, Sphinx, Casa Dolce en Casa Arcana. Kwalitatief goedkope vloeren vind u hier. Elke maand hebben wij verschillende acties dus hou onze pagina goed in de gaten.


Wooninspiratie & Tips

Als u nog niet weet wat voor een soort tegelstijl u wilt hanteren in uw huis dan kunt u hier inspiratie op doen. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Siddeburen.


Goede service en snelle levering

Behalve tegels bieden wij u ook diensten aan. Hierbij kunt u denken aan het zetten van uw tegels of wij geven u hier gratis advies over. Dankzij onze grote voorraad kunnen wij u voorzien van een snelle tegellevering, hebben wij uw bestelde tegels in ons assortiment liggen? Dan worden deze tegels gratis bij u thuisbezorgd. Hebben wij uw tegels niet op voorraad dan worden de tegels binnen 3 weken gratis bij u in Uithuizen geleverd. Tegelcentrum Siddeburen levert voordelige vloerverwarming met professionele installatie.