Beige tegels zijn verkrijgbaar in veel verschillende tinten. Bent u op zoek naar een neutrale basis voor elke kamer in huis? Zoek dan niet verder! Beige is ideaal voor zowel binnen als buiten omgevingen, en is ook nog eens prachtig in combinatie met zowel moderne, als klassieke en retro interieurstijlen. Ons hele assortiment beige tegels vindt u op onze webshop, maar ook bij ons in de showroom!

36 artikelen  

Verwijder alle


Eindeloos veel tinten beige

Onze tegels in de kleur beige zijn verkrijgbaar in eindeloos veel tinten en diverse materialen, zoals keramiek, natuursteen en porcellanato. Vandaar dat ze samengaan met uitlopende kamers en inrichtingsstijlen. Bekijk onze tijdloze design, zoals het lichte ontwerp Kersano Natral Rett of de Saime Artica Beige. Beide zijn Italiaans design en vormen een stijlvolle toevoeging aan uw woonkamer of keuken.

Dé perfecte basiskleur

Keramische en natuursteen beige tegels zijn dé perfecte basis voor het ontwerpen van de bekleding van een ruimte. Evenals witte tegels is beige een neutrale kleur, waar verschillende kleuren aan toegevoegd kunnen worden. In tegenstelling tot wit biedt beige warmte en rust, vandaar dat de kleur vaak wordt gebruikt voor woonkamer-, keuken- en badkamervloertegels.

Diverse andere kleuren tegels

Naast beige hebben wij de meest uiteenlopende kleuren tegels in ons assortiment. Als tegelspecialist willen wij dat iedereen zijn of haar interieur kan verrijken met de mooiste kleuren tegels, vervaardigd van de hoogste kwaliteit materialen. Kom langs in onze showroom en bekijk onze witte, zwarte, blauwe, grijze, bruine, antraciet, rode tegels en natuurlijk nog veel meer.

Naast kleuren kunt u op onze webshop ook al onze merken bekijken, zodat u onze modellen van uw favoriete merk in één oogopslag kunt zien.

Beige tegels online bestellen

Bent u overtuigd en wilt u de stap nemen om uw huis te verrijken met een prachtige beige vloer of wandtegels? Kom dan snel bij ons langs in het gezellige Siddeburen, waar we u met een vers kop koffie vergezellen bij uw zoektocht naar de mooiste tegels. Shopt u liever online? Ook dat kan natuurlijk heel gemakkelijk op onze webshop, waar u ons hele assortiment kunt bekijken. Heeft u vragen die u ons dringend wilt stellen? Bericht ons gerust via het contactformulier of bel naar 0598 43 03 13.