Bent u opzoek naar bijzondere vloer- en wandtegels voor in de badkamer of toilet? Dan zijn de Pebbles steentegels iets voor u! Deze tegels worden gekenmerkt door een uniek ontwerp van kiezelstenen. Dit geeft een unieke, natuurlijke uitstraling. De design tegels zijn gemaakt van natuursteen en dit is terug te zien in de look van de tegels. Bekijk het assortiment Pebbles tegels hieronder!

1 artikelen  

Verwijder alle


Over Pebbles tegels

De letterlijke vertaling van Pebbles is kiezelstenen. Dit is dan ook waar Pebbles tegen van zijn gemaakt, natuursteen. Allemaal kleine steentjes die samen worden verwerkt tot één mooie tegel. De tegels van natuursteen zijn perfect voor in de douche en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Door deze luxe tegels te plaatsen in je douche creëer je het gevoel of je in de jungle of ergens op een tropisch eiland staat te douchen, oftewel je haalt het vakantiegevoel in huis.

Pebbles tegels van Tegelcentrum Siddeburen

U koopt de luxe Pebbles Antraciet/White tegels al vanaf € 99,50 per m² bij Tegelcentrum Siddeburen. De tegels hebben een omvang van 30 x 30 centimeter en zijn verkrijgbaar in de antraciet en wit kleurcombinatie. Echter is het in overleg ook mogelijk om slechts één van deze kleuren op te nemen in de tegels. De uitstraling van de tegels maakt ze perfect voor in de badkamer of op het toilet.

Bekijk alle Pebbles tegels in de showroom

Wilt u ook tegels van kiezelsteen in uw woning? Dan kunt u deze gemakkelijk bestellen in onze webshop. Wilt u de Pebbles tegels toch liever nog even in het echt bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze ruime showroom van 1000m² in Siddeburen. Hier kunt u in alle rust het gehele tegelaanbod bekijken. Wanneer u vragen heeft staan onze medewerkers klaar om deze te beantwoorden. U kunt ook alvast een kijkje nemen op onze FAQ-pagina om te kijken of u het antwoord daar kunt vinden.