Wij hebben bij Tegelcentrum Siddeburen een mooi aanbod Verde 1999 tegels voor u. Dit Italiaanse tegelmerk staat bekend om zijn natuurlijke uitstraling. Zij maken erg veel gebruik van de nieuwste ontwikkelingen waardoor de kwaliteit van de tegels blijft stijgen. Verde 1999 is nog niet een heel groot bedrijf, hierdoor zijn zij erg flexibel in het vernieuwen en uitbrengen van tegels.

15 artikelen  

Verwijder alle


De uitstraling van de Verde 1999 collectie

De collectie wand- en vloertegels hebben een elegante en natuurlijke uitstraling. Deze elegantie is kenmerkend voor de Italianen. Door het relatief kleine aanbod wordt er veel aandacht besteedt aan de tegels die worden uitgebracht. Zowel betreft het uiterlijk als de kwaliteit van de tegels. Hoewel de tegels er natuurlijk uitzien is Verde 1999 constant gebruik aan het maken van de nieuwste ontwikkelen. Zo passen zij de nieuwste technieken toe om de tegels zo mooi mogelijk te maken. Ook houden zij zich bezig met hoe lang de tegel mooi blijft en of deze makkelijk te onderhouden is. Verde 1999 is steeds weer bezig met het beter en mooier maken van haar tegels.

Waarom kiezen voor tegels van Verde 1999?

De collectie van Verde 1999 heeft alleen maar voordelen. Zo is het een exclusief merk waardoor u een unieke badkamer of woonkamer zult hebben. Ook hebben de tegels van Verde 1999 een bijzondere natuurlijke look die andere merken niet evenaren. Dit geeft uw badkamer een reine uitstraling. Ook de kwaliteit is uitzonderlijk goed. U zou denken dat er dan ook een flink prijskaartje aan hangt, maar het wordt nog mooier. De collectie van Verde 1999 wordt voor een scherpe prijs aangeboden, waardoor het betaalbaar blijft om uw woonkamer of badkamer met deze tegels te bekleden.

Hebt u meer advies nodig?

Wij van Tegelcentrum Siddeburen begrijpen dat u zo snel niet een besluit kunt maken over de tegels in uw woning. We verwelkomen u dan ook graag bij onze vestiging in Siddeburen. Hier kunt u met uw eigen ogen bekijken wat u mooi vindt. Hierbij kunnen de experts u adviseren. Dit kan uw keuze een stuk makkelijker maken.