Bij Tegelcentrum Siddeburen hebben we een groot aanbod tegels van verschillende merken. Zo ook van het Turkse merk Yurtbay Seramik. De tegels van Yurtbay zijn gemaakt van de allerhoogste kwaliteit. Daarnaast worden de tegels zo milieuvriendelijk mogelijk geproduceerd en zijn ze altijd bezig met het uitbrengen van tegels volgens de nieuwste trends en ontwikkelingen! Benieuwd naar de prachtige tegels van Yurtbay? Bekijk dan snel het assortiment hieronder!

1 artikelen  

Verwijder alle


De stijl van Yurtbay tegels

Yurtbay biedt veel verschillende stijlen vloer en wandtegels aan. Ze gaan veelal voor een natuurlijke look. Denk hierbij bijvoorbeeld aan houtlook tegels maar ook aan marmertegels. Daarnaast verkopen we ook tegels met patronen. Dit geeft een mediterrane sfeer aan huizen. De tegels worden daarnaast veelal uitgevoerd in natuurlijke en neutrale kleuren zoals grijs, bruin, zwart en wit.

Yurtbay Seramik tegels in het hele huis

De tegels van Yurtbay Seramik kunnen in het hele huis terugkomen. Zo zijn de tegels geschikt voor de badkamer, maar ook kunnen ze prima in de keuken geplaatst worden. Het toilet is ook een goede optie voor de tegels van Yurtbay Seramik. Daarnaast kun je jouw woonkamer ook omtoveren tot een echte eye-catcher met de tegels van Yurtbay. Er zijn dus genoeg plekken om de tegels in jouw huis te plaatsen! De tegels zijn alleen niet vorstvast en dus niet geschikt om buiten te gebruiken!

De geschiedenis van Yurtbay Seramik

Het merk Yurtbay kent een lange geschiedenis. De oprichter van het bedrijf, Zeki Yurtbay, nam al op zijn 14de de steenfabriek van zijn vader over. Na verschillende fabrieken ontstond in 1995 het merk Yurtbay Seramik. De belangrijkste strategie van het bedrijf was het vooropzetten van de kwaliteit op elk moment. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevend productiebedrijf, dat hun producten naar meer dan 56 landen exporteert. Dit doen ze nog steeds vanuit verschillende plekken in Turkije.

Koop Yurtbay Seramik tegels bij Tegelcentrum Siddeburen

Heb je de perfecte Yurtbay Seramik tegel gevonden? Shop deze dan bij Tegelcentrum Siddeburen! Wij hebben voor elk budget een passende tegel. En woon je in Noord-Nederland? Dan worden de tegels gratis thuisbezorgd. Liever de tegels eerst in het echt bekijken? Dat kan ook in onze showroom van 1000m2! Breng gerust een bezoekje of vraag ons om advies.