Logo Tegelcentrum Siddeburen
Wenslijst
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Contact
FAQ
Zoeken
Wenslijst
Logo Tegelcentrum Siddeburen
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Menu

Alles wat u moet weten over hexagon tegels

14 december 2022

Hexagon tegels zijn tegels die bestaan uit zes hoeken. Doordat de tegels lijken op honinggraat, worden ze door veel mensen ook wel eens honinggraattegels genoemd. Hexagon tegels hebben een zeer speelse vorm en zorgen ervoor dat elke ruimte een boost krijgt. U kunt de tegels zowel in vloervarianten krijgen of in muurvarianten. Tegelcentrum Siddeburen is dé beste tegelleverancier van Nederland. Benieuwd naar ons gehele assortiment? Bekijk dan onze website of kom langs in onze showroom.

Kleine hexagon tegels

Hexagon tegels van een kleiner formaat zijn perfect om een saaie ruimte wat meer op te pimpen. Wat momenteel erg veel voorkomt is dat mensen voor de betegeling voor kleine ruimtes meestal kleine tegels gebruiken. Toch hoeft dit niet altijd de beste resultaten te geven. Een kleine ruimte kunt u juist groter laten lijken door grotere tegels te plaatsen. Dit soort grote tegels zou u bijvoorbeeld in de wc kunnen verwerken. Voor een grote ruimte zou u er juist voor kunnen kiezen om een muur te betegelen met kleine hexagon tegels. Dit geeft de ruimte gelijk een speelse look. Waar u wel op moet letten is dat u niet te veel patronen en kleuren in één ruimte combineert. Daardoor kan een ruimte al snel te druk ogen.

Hexagon tegels en andere materialen

Eén van de grootste voordelen van hexagon tegels is dat ze perfect samengaan met veel verschillende soorten materialen. Wanneer u een ruimte opnieuw wilt gaan betegelen om een nieuwe look te creëren, zijn er meestal al bepaalde materialen aanwezig. Bij hexagon tegels is dit geen punt. Zo zijn deze tegels fijn te combineren met beton en hout, maar gaan ze ook erg goed samen met steen.

Hexagon patronen

Dankzij het feit dat hexagon tegels zes hoeken hebben, kunt u bizar veel verschillende patronen binnen de betegeling toepassen. Wat momenteel helemaal hot is binnen het laten betegelen van honinggraat tegels, is het betegelen van een halve wand. Dit creëert een zeer modern en speels uiterlijk. Daarnaast kunt u andere patronen maken. Een voorbeeld hiervan is het verwerken van hexagon bloemen in de betegeling.

Tegelcentrum Siddeburen voor al uw tegels

Wilt u tegels bestellen? Dan heeft tegelcentrum Siddeburen zeker wat u zoekt. Dankzij ons super brede assortiment tegels is er voor elk type woning een tegel. Als u nou gaat voor de moderne stijl, landelijke stijl of de klassieke stijl, hier bent u aan het juiste adres. Meer informatie? Neem dan voor al uw vragen contact op met één van onze experts.

Vond u deze blog interessant?

Lees dan ook:

Onze klanten aan het woord

Tegelcentrum Siddeburen: staat altijd voor u klaar met het beste tegeladvies!

Grote kans wanneer u druk op zoek bent naar een geschikte wand- of vloertegel voor in uw woning dat er wat onduidelijkheden zijn en benieuwd bent naar wat er allemaal mogelijk is. Wij van Tegelcentrum Siddeburen bieden u altijd het beste advies op maat en geven antwoord op iedere vraag die bij u speelt! Van advies rondom het zetten van tegels tot aan het regelen van vloerverwarming in uw gewenste ruimte. Ons deskundig personeel helpt u maar al te graag. Wij geven u vrijblijvend advies en brengen u in contact met een specialist!
Tegels in kantoor
Voor elk budget een passende tegel
Gratis bezorging binnen Noord-Nederland
Groot assortiment & de nieuwste trends
Eigen showroom van 1000m2
Bekijk alle tegels

Tegel merken: Cristacer, Flaminia, Saime en nog veel meer

Het programma wandtegels en vloertegels is bij Tegelcentrum Siddeburen goed uitgebalanceerd. U kunt bij onze tegelhandel kiezen uit verschillende Spaanse en Italiaanse topmerken, zoals Cristacer, Flaminia, Saime, Porcelanosa en Undefasa. Bekijk alle merken hier.

checkmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram