Vloertegels voor de badkamer


Zonder tegelvloer geen badkamer

Een badkamer zonder vloertegels en wandtegels is eigenlijk niet af. Heeft u besloten wat de stijl van uw badkamer gaat worden? Rij dan eens langs bij Tegelcentrum Siddeburen. Met meer dan 2000 tentoongestelde tegels in een showroom van 1000m² kan het niet anders dan dat er wat voor u bijzit.

Geschiktheid tegels voor in de badkamer

Wij helpen u graag aan een dosis inspiratie of waar u aan moet denken bij de aanschaf. Want waar moet u eigenlijk aan denken?

  • Een glazuurlaag
  • Geïmpregneerd
  • Antislip laag

Tegels badkamer veilig?

De badkamer is natuurlijk de natste ruimte in het huis. Juist daarom is het erg belangrijk dat de vloertegels in de badkamer waterbestendig zijn. Waterbestendige tegels zijn voorzien van een glazuurlaag en zijn veelal geïmpregneerd. Dit betekent dat ze behandeld zijn en daardoor beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Ook een glijpartij wilt u vast graag voorkomen. Kies daarom vooral een tegel met een antislip laag. Een tegel met een antislip laag kunt u herkennen aan de zogenaamde R-waarde. Een waarde tussen de 9 en de 13 geeft aan dat de tegels antislip zijn.
Hoe hoger het getal, hoe veiliger en minder kans op een glijpartij!

Tegelcentrum Siddeburen om meerdere redenen:

  • Laten zetten of hulp bij zetten
  • Gegarandeerd inspiratie in onze 1000m² showroom
  • Geen kosten bij het thuisbezorgen
  • Vrijblijvend raad van onze specialisten

Tegelcentrum Siddeburen geeft gratis advies

Er zijn talloze mogelijkheden voor de badkamertegel. Daarnaast zijn er een hoop trucjes om de badkamer ruimer en groter te laten ogen. Wij helpen u graag met advies en het opdoen van inspiratie! Neem ook vooral eens een monster van uw uitgekozen tegel mee naar huis, om te bekijken of deze past bij de gewenste uitstraling. Definitief een tegel gekozen? Dan komen wij deze gratis bezorgen en, als u dat wenst, voor u zetten.

Badkamer met vloerverwarming

De badkamer is een heerlijke plek voor vloerverwarming. En laat een tegelvloer zich hier nou juist perfect voor lenen! Met vloerverwarming onder de tegels wint u jaarlijks wel 6 tot 15 procent op uw energiekosten. Dat is nooit meer op koude voeten na een warme douche en extra geld in de portemonnee!