Vloertegels en wandtegels – Aanbiedingen en acties

Op zoek naar een goede tegel en/of wand deal? Dan zit u bij Tegelcentrum Siddeburen goed. Bekijk ons ruime assortiment aan vloer- en wandtegels, die in de aanbieding zijn. De prijzen zijn per m2. Benieuwd naar de unieke tegels? Kom dan langs in onze showroom of bestel de tegels online

6 artikelen  Verschillende tegels in de aanbieding

Gaat u net verhuizen of wilt u uw woning verbouwen? Dan is deze aanbieding echt iets voor u. Verschillende tegels zijn namelijk afgeprijsd. Kijk snel of er iets leuks tussen zit. Wat dacht u van betontegels in het toilet en houtlook tegels in uw woonkamer? Met deze tegels kunt u uw woning mooi inrichten. Een ander voordeel is dat de tegels uitermate geschikt zijn in combinatie met vloerverwarming. Hierdoor heeft u nooit meer last van koude voeten en voelt de vloer aangenaam aan. Daarnaast zijn de vloeren waterbesteding dus u kunt ze overal leggen. De tegels zijn van duurzaam materiaal gemaakt, waardoor u lang kunt genieten van de vloer.

Hoe kunt u de vloer onderhouden?

U kunt de tegels eenvoudig onderhouden. Het is verstandig om geen middelen met zuur te gebruiken. Schoonmaakmiddelen met zuur kunnen de voegen namelijk aantasten. Hierdoor gaan de voegen lekker en ontstaan er beschadigingen. Vermijd ook middelen met olie erin. Het is het beste om de tegels te reinigen met een schoonmaakmiddel met een pH-waarde lager dan 7. Reinig wekelijks de vloer met een dweil en lauw water. Hierdoor zorgt u ervoor dat de vloer mooi schoon blijft.

Aanbiedingen bij Tegelcentrum Siddeburen

Verschillende soorten tegels- en wandtegels zijn in de aanbieding bij Tegelcentrum Siddeburen. Wacht niet langer en schaf prachtige tegels aan. Wat dacht u van betonlook wandtegels voor in het toilet. Of houtlook tegels voor in de woonkamer. Tegelcentrum Siddeburen heeft het allemaal. Komt u er niet helemaal uit? Laat het ons weten wij helpen u graag.

Tegels laten leggen bij Tegelcentrum Siddeburen

Heeft u tegels uitgezocht, maar wilt u graag dat het gelegd wordt? Laat het ons weten. Wij kunnen u in contact brengen met erkende tegelzetters. De kosten hangen af van de grote van de bestemde locatie en mogelijk andere factoren.