Op zoek naar tegels met een moderne en tijdloze uitstraling? Kies dan voor betonlook tegels. Met deze tegels creëer je een industriële sfeer die perfect past in ieder interieur. Bij Tegelcentrum Siddeburen koop je betonlook tegels in verschillende kleuren. Zo hebben we donkere betonlook tegels, maar ook lichtere tegels. Bekijk hieronder ons assortiment met alle betonlook tegels.

68 artikelen  

Verwijder alle


Betonlook tegels met of zonder patroon

We hebben verschillende soorten betonlook tegels in ons assortiment. We verkopen namelijk tegels in verschillende kleurtinten, maar ook met een design. Zo creëer je met de Sintesi Atelier tegels een uniek effect. Combineer de effen tegels van deze lijn met de designtegels en jouw vloer is een echte eyecatcher. Naast de design tegels van Sintesi verkopen wij ook andere merken zoals: Castelvetro, Armonie, Arcana, Imso en Verde 1999. De tegels die we verkopen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zo is er voor iedere ruimte de perfecte tegel te vinden.

Creëer de industriële sfeer in uw huis, kantoor of horecazaak.

Met betonlook tegels creëert u een prachtige industriële sfeer in uw huis, kantoor of horecazaak. De tegels zijn namelijk geschikt voor meerdere doeleinden. Tegels zijn gemakkelijk schoon te maken en daarom ook uiterst geschikt voor het gebruik in de horeca. Betonlook tegels kunnen jouw hotel of restaurant met één aanpassing totaal veranderen. De vloer is gemakkelijk te combineren met verschillende meubels en stijlen. Combineer de betonlook vloer bijvoorbeeld met meubels van robuust hout, om het totaalplaatje compleet te maken.

Betonlook tegels koopt u bij Tegelcentrum Siddeburen

Bij Tegelcentrum Siddeburen hebben we voor elk budget een passende tegel. We bieden onze betonlook tegels namelijk aan voor een scherpe prijs. Laat online een offerte opmaken of kom eens langs in onze winkel. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u te voorzien van het beste advies. Ook voor hulp bij het zetten van tegels kunt u bij ons terrecht. Naast betonlook tegels verkopen wij ook metallook tegels en industriële tegels.