Op zoek naar betonlook vloertegels? Vloertegels met een betonlook zorgen voor een prachtige strakke industriële sfeer in uw woonruimte. Het verschil met echt beton is bovendien nauwelijks te zien. In de webshop van Tegelcentrum Siddeburen vindt u een groot aanbod vloertegels met een betonlook tegen een betaalbare prijs. Bekijk onze collectie hieronder. Alle prijzen zijn per m².

32 artikelen  Waarom kiezen voor betonlook vloertegels?

Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom vloertegels met een betonlook voor u het ideale type vloer is. Ten eerste staan ze gewoon ontzettend stoer. Door zo’n vloer te combineren met de juiste materialen en meubels creëert u een industriële look in uw woning die helemaal in is. En deze look staat niet alleen enorm goed in de woonkamer. Ook in de badkamer of keuken is een betonlook tegelvloer een plaatje. Probeer het maar eens te combineren met wit sanitair. Zo luxe heeft uw badkamer er nog nooit uitgezien!

De praktische voordelen van betonlook vloertegels moeten ook zeker niet vergeten worden. Want de tegels zijn zowel kras- en waterbestendig als zeer eenvoudig schoon te maken.

Betonlook vloertegels zijn daarnaast verkrijgbaar in veel verschillende afmetingen en kleuren, waardoor u precies de vloer kunt (laten) leggen die bij uw woonruimte past. Ben u op zoek naar vloertegels keuken? Ook hierin hebben wij een ruim aanbod!

Vloertegels bij Tegelcentrum Siddeburen

Bestel gauw uw gewenste betonlook tegels in onze webshop en profiteer van onze goede service. Zo heeft u de tegels binnen 48 uur na het plaatsen van uw bestelling bij u thuis. Woont u in Noord-Nederland, dan doen we de bezorging zelfs helemaal gratis. Woont u in de buurt? Dan kunt u uw tegels natuurlijk ook zelf komen ophalen. Nog niet zeker wat de beste tegel voor u is? Kom dan gerust eens langs in onze eigen showroom van 1000m2. Wij helpen u graag!