Raak geïnspireerd door de betontegels van Tegelcentrum Siddeburen. Met de betontegels kunt u unieke combinaties maken in uw badkamer, keuken of woonkamer. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Komt u er niet helemaal uit? Kom gerust langs in onze showroom. Wij geven u graag advies

32 artikelen  De voordelen van betonlook tegels

Betonlook tegels zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en afmetingen, waaronder populaire afmetingen: 30x60 en 60x60. De betonlook tegels hebben vele voordelen, namelijk:

  • Krasbestendig
  • Eenvoudig te reinigen
  • Waterbestendig
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
  • Creëert sfeer in huis
  • Geschikt voor vloerverwarming

Waarom kiezen voor betonlook tegels?

De betonlook tegels zorgen voor sfeer in uw huis. Daarnaast kunt u eenvoudig met betontegels een industriële stijl toepassen in uw woning. Wat dacht u van betonlook tegels, met een stenenmuur en stalen accessoires.

Met een industrieel interieur creëert u veel warmte in uw woning. Houdt u toch liever van rustig? Dan kunt u kiezen voor betontegels met een neutrale kleur, zodat u het met de accessoires wat kunt op pimpen. U kunt het zo stoer maken als u wilt.

De betonlook tegels kunt u natuurlijk ook in andere ruimtes gebruiken. Wat dacht u van het toilet of de keuken? In combinatie met vloerverwarming heeft u tijdens het koken altijd warme voeten. Zo wilt u altijd wel een maaltijd klaar maken.

Betonlook vloertegels direct meenemen of thuis laten bezorgen

Bij Tegelcentrum Siddeburen heeft u de mogelijk om de betonlook tegels te bestellen, zodat u de tegels binnen 48 uur in huis heeft, maar u kunt er ook voor kiezen om even langs te komen. Zo heeft u de tegels direct in huis. Daarnaast geven wij u graag advies op het gebied van tegels. Op deze manier kijken wij wat het beste bij u en uw inrichting past. Wij verzekeren u dat er voor elk budget een passende tegel te vinden is.

Wij vinden het belangrijk om mee te gaan met de trends. Daarom hebben wij een groot assortiment aan betonlook tegels. Deze kunt u bewonderen in onze showroom van 1000 m2.