Pasicos Baltimore Mixvloer
Pasicos Baltimore Mixvloer

Pasicos Baltimore Mixvloer


  • Voor elk budget een passende tegel
  • Gratis bezorging binnen Noord-Nederland
  • Groot assortiment & nieuwste trends
  • Eigen showroom van 1000m²

Prijzen kunnen 10 tot 20% afwijken vanwege verhoging grondstofprijzen.

Vanaf: € 47,50 per m²

Specificaties:

Kleur
Grijs
Vorstbestendig
Ja
Land van herkomst
Spanje
Gerectificeerd
Nee
Look
Natuursteen
Type tegel
Vloertegel
Merk
Pasicos
Geschikt-Voor
Elke ruimte
Dikte in MM
10mm

Omschrijving

Pasicos Baltimore Mixvloer

De Pasicos Baltimore Mixvloer tegels van Pasicos zijn prachtige keramische tegels met een natuursteen look in de kleur grijs. De Baltimore Mixvloer tegels hebben een mooie authentieke uitstraling waar het karakter van de natuursteen mooi naar voren komt aan de oppervlakte van de tegel. De tegels hebben een dikte van 10mm, waarmee ze vorstbestendig zijn en geschikt voor iedere ruimte in uw woning. De Pasicos Baltimore Mixvloer tegels zijn nu al verkrijgbaar vanaf € 47,50 per m²!

Over Pasicos

Pasicos is een Spaans/Portugese leverancier van wandtegels en vloertegels. Het is één van de grootste Spaans/Portugese tegelmerken op de Nederlandse markt. Wij van Tegelcentrum Siddeburen zijn officieel wederverkoper van dit topmerk. Pasicos bestaat ruim 30 jaar er kenmerkt zich door te blijven innoveren met nieuwe tegels en in te spelen op de trends qua tegels en interieur.

De perfecte tegel voor uw interieur

Voor ieder interieur is er een geschikte Pasicos wand- of vloertegels verkrijgbaar. Door de ruime collectie tegels is er altijd een geschikte Pasicos collectie of tegel voor uw interieur. De tegels van Pasicos brengen een ruimte karakter, maar ook warmte en stijl. Met de Pasicos Baltimore Mixvloer haalt karakter in huis. Perfect om warmte te creeren in de woonkamer of keuken, of een luxe uitstraling te geven aan uw badkamer.