Portugese tegels bij Tegelcentrum Siddeburen


Bent u op zoek naar Portugese tegels voor in uw keuken, badkamer of voor buiten? Dan bent u bij Tegelcentrum Siddeburen aan het juiste adres! Van oudsher worden de tegels vooral gebruikt in paleizen en luxe gebouwen en geven een authentiek karakter aan de keuken, woonkamer, badkamer of tuin van uw woning.


Zijn Portugese tegels ook geschikt om buiten te gebruiken?

Natuurlijk zouden Portugese tegels een kleurrijk element zijn voor jouw tuin of binnenplaats. Maar nu is de vraag of deze karaktervolle tegels wel bestand zijn tegen alle weersinvloeden. Er gaan geruchten rond dat de tegels kapot zouden vriezen tijdens stevige vorst. Dit is niet het geval. Het enige nadeel is, wanneer u ervoor kiest deze tegels in volledig zonlicht te plaatsen, de tegels het meest te lijden hebben aan de uv-straling van het zonlicht. Door deze straling zal het pigment aangetast worden en vervagen. Met een impregnatiemiddel is dit tegen te gaan.


Wat zijn Portugese tegels?

Het worden ook wel cementtegels genoemd. De tegels zijn een combinatie van cement, zand en water. De toplaag van de tegels bestaan uit marmerpoeder met daaraan kleurpigmenten toegevoegd. De tegels staan bekend om het kleurrijke karakter.


Hoe maak je Portugese tegels schoon?

Het schoonmaken van Portugese tegels is zeer eenvoudig. Je gebruikt heet water, gecombineerd met een beetje vuiloplosser en dweil de vloer meerdere malen totdat het vuil verdwenen is. Een tip om mee te geven is om geen overtollige hoeveelheid water te gebruiken, er is namelijk een kans aanwezig dat dit in zal trekken.


Het beste aanbod vloer- en wandtegels bij Tegelcentrum Siddeburen

Het complete assortiment omvat de beste vloer- en wandtegels van ruim 70 topmerken. Van bruine tegels, tot zwarte- of witte tegels. In ons aanbod vindt u wat u zoekt. Voor ieder budget is in ons assortiment een passende tegel. Daarnaast wordt ons assortiment regelmatig aangevuld met nieuwe tegels, waaronder Portugese tegels. Op deze manier blijft ons aanbod altijd actueel en voorzien van de laatste trends. De bezorging in Noord-Nederland is gratis. Vraag direct een offerte aan in de webshop of kom langs in onze showroom van ruim 1000 !