Vloertegels voor de keuken


Iedereen is welkom op de vloertegels in de keuken

Waar de badkamer de natste plek is in het huis, is de keuken misschien wel de meeste bezochte plek. Want zeg eens eerlijk, hoe vaak loopt u en uw gezin naar de koelkast voor een hapje of drankje. In de keuken wordt doorgaans het meest gelopen. Deze ruimte heeft zeker een goede vloertegel nodig. En mooie wandtegels maken de keuken helemaal af.

De geschikte keukentegel

Wanneer u op zoek gaat naar een geschikte tegel voor in de keuken is het verstandig om rekening te houden met de volgende aspecten

  • De tegel is krasbestendig
  • De tegel is hygiënisch
  • De tegel is waterbestendig

Niet alleen wordt in een keuken veel gelopen, veelal heeft u er zware apparaten staan. Het is daarom verstandig om een tegel uit te kiezen met een PEI-waarde van 3, 4 of 5. Een tegel met deze waarde zal niet snel krassen en langer mooi blijven. Naast het krasvrij blijven van een tegel is hygiëne ook erg belangrijk in de keuken. Tegels zijn makkelijk schoon te houden en daardoor erg hygiënisch. Laat de vetspetters maar komen!

Waterbestendige tegel

Wilt u een tegelvloer die tot slot ook nog waterbestendig is, dan is een geglazuurde keramische tegel erg geschikt. Anders dan de natuursteentegel is dit type tegel niet gevoelig voor zuurhoudende vloeistoffen en zult u geen vlekken krijgen.

Groot assortiment keukentegels voor elk budget

Tegelcentrum Siddeburen heeft een showroom van 1000m² en meer dan 2000 tentoongestelde tegels van hoge kwaliteit. Het kan niet anders dan dat er wat voor u bijzit! Graag helpen wij u met het opdoen van inspiratie of advies waar u dat nodig heeft.

De voordelen van Tegelcentrum Siddeburen:

  • Hulp bij het zetten
  • 1000m² voorraad en assortiment
  • Tegels netjes en zorgvuldig bij u thuisgebracht
  • Vrijblijvend en gratis advies

Brengen, zetten en verwarmen

Heeft u de juiste tegel gekozen? Tegelcentrum Siddeburen komt bezorgen en, wanneer u dat wenst, ook voor u zetten. bent u van plan om zelf de tegels te zetten, dan helpen wij u graag met advies en apparatuur. Wilt u tot slot misschien ook nog vloerverwarming in de keuken en besparen op uw energierekening? Dan voorzien onze specialisten u graag advies.