Vloertegels voor de woonkamer


Tegelvloer in de woonkamer, altijd een goed idee

Spelende kinderen, bezoekers met naaldhakken of uw eigen modderschoenen na het wandelen. Een tegelvloer in de woonkamer is hygiënisch, duurzaam en functioneel. Voor de tegels in de woonkamer denkt men al gauw aan de mooie vloertegels. Maar ook de wandtegel voor de woonkamer wordt steeds populairder. Deze geven veelal een robuuste en stoere uitstraling aan de kamer.


Bij Tegelcentrum Siddeburen krijgt u altijd:

  • Een ruim assortiment vloertegels en wandtegels en grote voorraad aangeboden
  • Alles gratis bij u thuis gebracht
  • Gratis en vrijblijvend advies
  • Advies bij het zetten of laten zetten van de tegels


Uw monster gratis bezorgd

Wanneer u vloertegels van Tegelcentrum Siddeburen heeft uitgekozen is het natuurlijk mogelijk om een monster hiervan mee naar huis te nemen. Zo kunt u thuis eens rustig kijken of de vloertegel past in de sfeer en stijl van uw huiskamer. Bent u tevreden? Dan komen wij de rest van de tegels gratis bezorgen op het afgesproken tijdstip. Ook bij het zetten van de tegels helpen wij u graag. Zowel met het voor u zetten, als met ondersteuning wanneer u besluit zelf te zetten.


Tegelvloer woonkamer en vloerverwarming

Een tegelvloer in de huiskamer leent zich perfect voor vloerverwarming. Door een ruimte van onderaf te verwarmen wint u wel 6 tot 15 procent op uw energiekosten. Naast geld in de portemonnee heeft u de hele winter geen last meer van koude voeten!