Vloertegels voor het toilet


Toilet met tegeluitstraling

Is het toilet stiekem niet de belangrijkste ruimte in het huis? U bent hier immers een paar keer per dag. De tijd van wit/zwart geblokte tegeltjes in het toilet is gelukkig voorbij. Is uw toilet toe aan een stukje renovatie? Tegenwoordig mag en kan alles om het kleinste kamertje sfeer en uitstraling geven. Want waarom niet in een ruimte waar u elke dag bent!

Alles mag en alles kan

Een tegelvloer in het toilet geeft veel mogelijkheden. Laat u de huiskamertegels doorlopen, of kiest u misschien voor dezelfde stijl als in de badkamer? Tegelcentrum Siddeburen heeft meer dan genoeg maten en soorten om de vloertegel te laten aansluiten op uw sanitair en op de wandtegels in het toilet. Vloertegels zijn naast elegant ook erg functioneel. Een goede vloertegel gaat lang mee zonder te slijten, en garandeert ook een stukje veiligheid als u kiest voor de juiste antislip laag. Daarnaast geeft een tegelvloer uw huis een nette uitstraling waarbij niet ieder vuiltje op de vloer direct goed te zien is.

Bezorgd en gezet door Tegelcentrum Siddeburen

Een tegel gekozen en tijd om ze thuis te krijgen? Tegelcentrum Siddeburen bezorgt door heel Groningen en daarbuiten om de veiligheid en aankomst van uw aankoop te garanderen. Graag helpen wij u na de bezorging met zowel het zetten als met ondersteuning wanneer u besluit de tegels zelf te zetten.

Waarom Tegelcentrum Siddeburen?

  • Meer dan 2000 tegels te bekijken
  • Alles op voorraad
  • Altijd gratis bij u thuisbezorgd op het gewenste moment
  • Telefonisch of persoonlijk gratis advies en ondersteuning
  • Gegarandeerd inspiratie en geen miskoop

Vloerverwarming in het toilet

Ook het toilet, met een sfeervolle tegeluitstraling, is zeer geschikt voor vloerverwarming. Zo heeft u in de winter nooit koude voeten als u op het toilet zit. Niet geheel onbelangrijk! Met vloerverwarming bespaart u zo'n 6 tot 15 procent op uw energierekening en bespaart u ruimte door het weglaten van grote radiatoren.