Welke wandtegel past bij uw badkamer?

Vroeger was een badkamertegel wit, grijs of zwart. Tegenwoordig is het assortiment wandtegels voor uw badkamer zo goed als eindeloos. Denk voorbeeld aan houtdesign, betonlook, natuursteen, 3D-, mozaïek-, vierkante-, rechthoekige-, vijfhoekige tegels, vloertegels als wandtegels en ga zo nog maar even door. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Wanneer u gaat verbouwen is het daarom belangrijk om u goed te oriënteren. Welke stijl krijgt de nieuwe badkamer? En welke muurtegel past daar dan het beste bij? Welke vloertegels passen het beste bij de wandtegels? Neem alvast een kijkje in ons assortiment:

97 artikelen  Wandtegels badkamer Tegelcentrum Siddeburen

Vijf tegeltips voor het kiezen van badkamertegels

  1. De kleuren wit en grijs zijn tijdloos en vrijwel altijd te combineren.
  2. Lichte kleuren absorberen het licht en laten de ruimte groter ogen.
  3. Glans geeft de kamer een luxueuze uitstraling.
  4. Verschillende maten tegels zorgen voor meer diepte in de muur.
  5. Door vierkante tegels diagonaal te leggen lijkt de ruimte optisch groter.

Bekleed de wand van uw badkamer met vloertegels

De optie om vloertegels te gebruiken als wandtegels kwam bij het opnoemen van de mogelijkheden al even kort naar voren. Deze vorm van betegeling is de trend van het moment. U kunt ervoor kiezen om de vloertegels door te laten lopen op één van de wanden. Uiteraard is het ook mogelijk om alle wanden met vloertegels te bekleden. Door de betegeling door te laten lopen ontstaat er een effect van oneindigheid. Dit maakt dat het oppervlak van de badkamer optisch veel groter lijkt. Vooral bij de kleinere badkamer is dit een goede truc om de kamer een ruimtelijker gevoel mee te geven.

Neem vrijblijvend een gratis tegelmonster mee naar huis

Wij snappen dat het lastig is om de juiste tegel te vinden via een afbeelding op een website. Om die reden nodigen we u van harte uit om een kijkje te nemen in onze showroom. Hier vindt u 1000 vierkante meter aan inspiratie, met maar liefst 2000 verschillende soorten tegels. Indien u in de showroom een tegel hebt gevonden die u bevalt, kunt u er altijd voor kiezen om een testtegel, een zogenaamde monstertegel, mee naar huis te nemen. Zo kunt u thuis nogmaals goed kijken of dit inderdaad de juiste wandtegel is voor uw badkamer. Twijfelt u tussen meerdere soorten wandtegels, dan zijn de monsters dé oplossing om de perfecte tegel voor u en uw interieur te vinden. Zo begaat u nooit een miskoop.

Wat is de levertijd van wandtegels?

We hebben standaard 50 soorten wandtegels op voorraad. Heeft u uw favoriete tegel gevonden, dan kunt u het product gelijk meenemen of thuis laten bezorgen. Het kan natuurlijk voorkomen dat de tegelsoort die u hebt gekozen op dat moment niet voorradig is. In dat geval plaatsen wij graag een bestelling voor u. De tegels worden vervolgens binnen één à drie weken geleverd. Meer informatie over onze bezorgingsvoorwaarden vindt u in de FAQ.

Wat heb ik nodig voor het plaatsen van wandtegels in mijn badkamer?

Voor het zetten van tegels hebt u onder andere lijm, voeg en kit nodig. Deze bijproducten zijn allen verkrijgbaar bij Tegelcentrum Siddeburen. Daarnaast hebt u een tegelsnijder nodig om de tegels perfect op maat te maken. Tegelsnijders kunt u gratis bij ons lenen wanneer u een bestelling bij ons hebt geplaatst. We vragen hiervoor € 50.- borg, welke u terugkrijgt op het moment dat u de laminaatsnijder weer inlevert. Ontvangt u graag wat meer informatie over hoe u het zetten van de tegels het beste aan kunt pakken? Onze vakmannen helpen u graag. U bent hiervoor van harte welkom in onze showroom of neemt contact op via het contactformulier. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Laat uw tegels zetten door onze professionals

Ontvangt u graag wat meer informatie over hoe u het zetten van de tegels het beste aan kunt pakken? Onze vakmannen helpen u graag. U bent hiervoor van harte welkom in onze showroom of neemt contact op via het contactformulier. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op. Durft u het niet aan om de tegels zelf te zetten? Geen probleem. Bij Tegelcentrum Siddeburen ontzorgen we graag onze klanten. Om die reden bieden we u de mogelijkheid om uw (wand)tegels te laten zetten door onze vakkundige tegelzetters. Afhankelijk van de oppervlakte en andere omstandigheden maken wij graag vrijblijvend een offerte voor u op.

Wij bezorgen uw tegels voor u!

Of u nu in Friesland, Gelderland of Zeeland woont, onze thuisbezorgservice reikt heel Nederland. Heeft u een mooie (wand)tegel voor uw badkamer gezien? Dan brengen onze bezorgers uw nieuwe aankoop moeiteloos naar het door u gekozen adres. Woont u in Noord-Nederland? Dan bezorgen we uw producten zelfs helemaal gratis. Tegelcentrum Siddeburen wenst u veel shopplezier!