Wandtegels voor in de badkamer


Welke wandtegel past bij uw badkamer?

Op het gebied van badkamer tegels en wandtegels voor in uw badkamer is er meer dan genoeg keuze. Houtdesign, betonlook, natuursteen er is meer veel meer mogelijk dan alleen een witte, grijze of zwarte tegel. Wanneer u gaat verbouwen is het belangrijk om u goed te oriënteren. Welke stijl krijgt de nieuwe badkamer? En welke tegel past daar dan het beste bij? En welke vloertegels passen het beste bij de wandtegels? Bij Tegelcentrum Siddeburen heeft u keuze uit meer dan 2000 tegels. Om u gelijk een beeld te geven staan hieronder een aantal speciaal geselecteerde tegels voor uw badkamer of douche.

Vijf tegeltips voor het kiezen van badkamertegels

  1. Wit en grijs zijn tijdloos en vrijwel altijd te combineren
  2. Lichte kleuren maken ruimtes relatief groter
  3. Glans geeft de kamer een luxe uitstraling
  4. Verschillende maten zorgen voor meer diepte in de muur
  5. Door vierkante tegels diagonaal te leggen lijkt de ruimte optisch groter

Bent u op zoek naar een van deze stijlen?

Gratis thuisbezorgd in heel Nederland

Onze thuisbezorgservice reikt heel Nederland. Heeft u een mooie tegel voor uw badkamer gezien? Dan komen onze bezorgers ze helemaal gratis bij u thuis brengen. Ook heeft u de mogelijkheid om de tegels te laten zetten door onze professionals. Afhankelijk van de oppervlakte en andere omstandigheden maken wij vrijblijvend een offerte voor u op.

Neem vrijblijvend een monster mee naar huis

Wij snappen dat je een tegel niet koopt op basis van een foto op de website. Kom daarom gerust eens langs om de tegel in het echt te ervaren. In ons uitgebreide assortiment vindt u ongetwijfeld eentje naar uw smaak en wensen. Daarnaast bieden wij u die mogelijkheid om een monstertegel thuis te proberen. Zo kunt u op uw gemak beslissen welke tegel het beste bij uw interieur past.