Wat zijn de populairste merken van Tegelcentrum Siddeburen?


Het merkenaanbod van Tegelcentrum Siddeburen is enorm. Maar wat zijn nou de populairste tegelmerken? In deze blog geven wij aandacht aan een aantal merken uit ons assortiment die erg populair zijn, met ieder een geheel eigen stijl.

#1. Dom Ceramiche betonlook in luxe stijl.

Het Italiaanse bedrijf uit de gemeente Sassuolo is begonnen in het jaar 2000. De regio waar het bedrijf is gevestigd is één van de meest ontwikkelde industriële gebieden ter wereld als het gaat om innovatie. De meeste Italiaanse sportwagenfabrikanten zijn er ook gevestigd. Verder kent de regio veel topmerken uit de wereld van keramiek. De tegels van Dom Ceramiche staan voor kwaliteit, innovatie en bovenal stijl. De tegels staan in de absolute top van de markt.

#2. B&B My Wood voor een unieke houtlook.

Ook deze fabrikant is afkomstig uit Italië en is gespecialiseerd in kwaliteits-tegels met een houtlook. De fabricage van de tegels komen tot stand met geavanceerde technologieën en innovaties in combinatie met passie, traditie. Hierdoor weet B&B Ceramiche de hoge kwaliteit te waarborgen voor de vloer- en wandtegels.

#3. De Blutech collectie van Blustyle.

Blutech is een collectie die staat voor evolutie in technische tegels in ongeglazuurd Porcellanato. Porcellanato is een mengsel van klei, zand en bepaalde smeltmiddelen. Hierdoor is deze tegelsoort waterbestendig en dus uitermate goed toepasbaar in vochtige ruimtes zoals de badkamer en keuken. Met de full-body kleuring brengen de tegels leven in iedere ruimte. Naast de goede waterbestendige eigenschappen is het ook een sterke, robuuste en slijtvaste tegel.

#4. Boheme tegels voor een Portugese look van uw woning.

De tegels vanBoheme zijn van keramiek en komen van oorsprong uit Spanje. Ze kunnen zowel aan de wand als vloer bevestigd worden en zijn zeer krasbestendig. Daarnaast kunnen de tegels zware drukpunten aan van grote meubels zoals de bank of eetkamertafel. Boheme tegels zijn goed te onderhouden en gemakkelijk schoon te maken. Wel is het aan te raden viltjes onder de drukpunten van meubels te monteren. Dit draagt bij aan het behoud van de tegels, op deze manier wordt de craquelé laag niet aangetast. De Spaanse tegel komt het best tot zijn recht in een ruim huis met een riant vloeroppervlak omdat de tegels een ruime afmeting hebben.

Vloertegels en wandtegels bij Tegelcentrum Siddeburen.

Bent u op zoek naar nieuwe vloer- of wandtegels voor uw woning? Bij Tegelcentrum Siddeburen heeft u keuze uit verschillende merken, vormen en prijsklassen. Door de diversiteit in het assortiment kunt u altijd de juiste tegel vinden bij ons! Daarnaast zijn al onze tegels van topkwaliteit, Europees geproduceerd en hebben wij een razendsnelle levering. Ook wanneer uw gekozen tegel niet voorradig is, leveren wij deze binnen 3 weken bij u thuis. Bekijk direct het aanbod vloertegels en wandtegels!