Inspiratie - Project Hoogkerk


Tegels van Tegelcentrum Siddeburen in Hoogkerk

Je zult het waarschijnlijk al wel gezien hebben aan de foto’s: wit is dé kleur in ons huis. We wilden dan ook graag een lichte tot witte vloer die zou passen bij het interieur. In de eerste instantie hebben we wel gedacht aan hout en laminaat, maar dat is of heel bewerkelijk of geeft net niet de juiste sfeer. De zoektocht naar lichte tegels was geen makkelijke: veel tegels zijn ‘in het echt’ toch gauw grijzig, roze of een stuk donkerder.

Bij een ander tegelcentrums kwamen we een hoop tegels tegen. Maar hier waren ze vaak erg duur, sloot de service niet aan op onze wensen en waren ze net niet de juiste kleur. Uiteindelijk hebben we deze unieke tegels bij Tegelcentrum Siddeburen besteld. Wat overigens ook het tegelcentrum was met het grootste assortiment van alle plekken waar we op zoek zijn geweest.

Tegelcentrum Siddeburen heeft de tegels voor ons besteld, keurig op tijd geleverd en goed advies gegeven over het leggen, wat we uiteindelijk zelf hebben gedaan. Binnenkort gaan we aan de slag met de keuken. Mét tegels van Tegelcentrum Siddeburen!

Monique uit Hoogkerk

Tegelinspiratie Hoogkerk

Tegelinspiratie Hoogkerk

Tegelinspiratie Hoogkerk