Logo Tegelcentrum Siddeburen
Wenslijst
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Contact
FAQ
Zoeken
Wenslijst
Logo Tegelcentrum Siddeburen
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Menu

Tegels van Tegelcentrum Siddeburen in Appingedam

Onze eerste ontmoeting met Tegelcentrum Siddeburen was voor tegels in onze WC, al een heel aantal jaar geleden. We waren destijds op zoek naar een restpartij voor een leuk prijsje en kwamen zo bij Tegelcentrum Siddeburen uit. Ondertussen zijn we twee huizen verder en kunnen we zeggen dat Tegelcentrum Siddeburen drie van onze huizen naar volle tevredenheid van tegels heeft voorzien.

In ons nieuwe huis, waar we nu wonen, was de badkamer bekleed met witte en oranje/roze tegels. Niet geheel onze smaak, dus in september 2017 besloten we deze opnieuw te laten betegelen. Elders kwamen we unieke tegels tegen, maar door onze goede ervaringen hebben we deze zelfde tegels uiteindelijk via Tegelcentrum Siddeburen besteld.

Bij Tegelcentrum Siddeburen staan ze overal voor open, denken ze met je mee en kun je altijd vertrouwen op goede service. Van uitzoeken in de winkel tot bezorgd aan huis. Voorlopig zijn we niet van plan om te verhuizen, maar áls dat gebeurt gaan we zeker weer naar Tegelcentrum Siddeburen!

Allegonda uit Appingedam

Meer inspiratie nodig?

Bekijk dan ook:

Onze klanten aan het woord

Tegelcentrum Siddeburen: staat altijd voor u klaar met het beste tegeladvies!

Grote kans wanneer u druk op zoek bent naar een geschikte wand- of vloertegel voor in uw woning dat er wat onduidelijkheden zijn en benieuwd bent naar wat er allemaal mogelijk is. Wij van Tegelcentrum Siddeburen bieden u altijd het beste advies op maat en geven antwoord op iedere vraag die bij u speelt! Van advies rondom het zetten van tegels tot aan het regelen van vloerverwarming in uw gewenste ruimte. Ons deskundig personeel helpt u maar al te graag. Wij geven u vrijblijvend advies en brengen u in contact met een specialist!
Tegels in kantoor
Voor elk budget een passende tegel
Gratis bezorging binnen Noord-Nederland
Groot assortiment & de nieuwste trends
Eigen showroom van 1000m2
Bekijk alle tegels

Tegel merken: Cristacer, Flaminia, Saime en nog veel meer

Het programma wandtegels en vloertegels is bij Tegelcentrum Siddeburen goed uitgebalanceerd. U kunt bij onze tegelhandel kiezen uit verschillende Spaanse en Italiaanse topmerken, zoals Cristacer, Flaminia, Saime, Porcelanosa en Undefasa. Bekijk alle merken hier.

checkmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram