Logo Tegelcentrum Siddeburen
Wenslijst
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Contact
FAQ
Zoeken
Wenslijst
Logo Tegelcentrum Siddeburen
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Menu

Tegels van Tegelcentrum Siddeburen in Hoogkerk

Je zult het waarschijnlijk al wel gezien hebben aan de foto’s: wit is dé kleur in ons huis. We wilden dan ook graag een lichte tot witte vloer die zou passen bij het interieur. In de eerste instantie hebben we wel gedacht aan hout en laminaat, maar dat is of heel bewerkelijk of geeft net niet de juiste sfeer. De zoektocht naar lichte tegels was geen makkelijke: veel tegels zijn ‘in het echt’ toch gauw grijzig, roze of een stuk donkerder.

Bij een ander tegelcentrums kwamen we een hoop tegels tegen. Maar hier waren ze vaak erg duur, sloot de service niet aan op onze wensen en waren ze net niet de juiste kleur. Uiteindelijk hebben we deze unieke tegels bij Tegelcentrum Siddeburen besteld. Wat overigens ook het tegelcentrum was met het grootste assortiment van alle plekken waar we op zoek zijn geweest.

Tegelcentrum Siddeburen heeft de tegels voor ons besteld, keurig op tijd geleverd en goed advies gegeven over het leggen, wat we uiteindelijk zelf hebben gedaan. Binnenkort gaan we aan de slag met de keuken. Mét tegels van Tegelcentrum Siddeburen!

Monique uit Hoogkerk

Meer inspiratie nodig?

Bekijk dan ook:

Onze klanten aan het woord

Tegelcentrum Siddeburen: staat altijd voor u klaar met het beste tegeladvies!

Grote kans wanneer u druk op zoek bent naar een geschikte wand- of vloertegel voor in uw woning dat er wat onduidelijkheden zijn en benieuwd bent naar wat er allemaal mogelijk is. Wij van Tegelcentrum Siddeburen bieden u altijd het beste advies op maat en geven antwoord op iedere vraag die bij u speelt! Van advies rondom het zetten van tegels tot aan het regelen van vloerverwarming in uw gewenste ruimte. Ons deskundig personeel helpt u maar al te graag. Wij geven u vrijblijvend advies en brengen u in contact met een specialist!
Tegels in kantoor
Voor elk budget een passende tegel
Gratis bezorging binnen Noord-Nederland
Groot assortiment & de nieuwste trends
Eigen showroom van 1000m2
Bekijk alle tegels

Tegel merken: Cristacer, Flaminia, Saime en nog veel meer

Het programma wandtegels en vloertegels is bij Tegelcentrum Siddeburen goed uitgebalanceerd. U kunt bij onze tegelhandel kiezen uit verschillende Spaanse en Italiaanse topmerken, zoals Cristacer, Flaminia, Saime, Porcelanosa en Undefasa. Bekijk alle merken hier.

checkmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram