Logo Tegelcentrum Siddeburen
Wenslijst
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Contact
FAQ
Zoeken
Wenslijst
Logo Tegelcentrum Siddeburen
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Menu

Tegels van Tegelcentrum Siddeburen in Slochteren

Omdat we in de buurt van Siddeburen wonen en mijn ouders al vaker naar tevredenheid bij Tegelcentrum Siddeburen hebben besteld was het, toen we in 2014 ons huis kochten, eigenlijk al wel duidelijk dat zij de tegels voor onze vloer zouden verzorgen. En dat waren er nogal wat! Want met een oppervlakte van ruim 135m2 heb je een hoop tegels nodig en wil je er wel zeker van zijn dat je de juiste tegel koopt.

Bij Tegelcentrum Siddeburen werden we goed ontvangen én goed geholpen. Groot voordeel: ze hebben een ontzettend ruim assortiment. Daardoor konden we echt een keuze maken uit een grote selectie, in plaats van te kiezen voor een tegel die net niet jouw smaak is .

Zowel het advies in de winkel als de communicatie met Ronald als het afleveren van de tegels was top. Daarnaast hebben ze ons zeer goed advies gegeven over een geschikte tegelzetter. Tegelcentrum Siddeburen krijgt van ons een 10.

Corien uit Slochteren

Meer inspiratie nodig?

Bekijk dan ook:

Onze klanten aan het woord

Tegelcentrum Siddeburen: staat altijd voor u klaar met het beste tegeladvies!

Grote kans wanneer u druk op zoek bent naar een geschikte wand- of vloertegel voor in uw woning dat er wat onduidelijkheden zijn en benieuwd bent naar wat er allemaal mogelijk is. Wij van Tegelcentrum Siddeburen bieden u altijd het beste advies op maat en geven antwoord op iedere vraag die bij u speelt! Van advies rondom het zetten van tegels tot aan het regelen van vloerverwarming in uw gewenste ruimte. Ons deskundig personeel helpt u maar al te graag. Wij geven u vrijblijvend advies en brengen u in contact met een specialist!
Tegels in kantoor
Voor elk budget een passende tegel
Gratis bezorging binnen Noord-Nederland
Groot assortiment & de nieuwste trends
Eigen showroom van 1000m2
Bekijk alle tegels

Tegel merken: Mosa, Sphinx, Casa Dolce, Casa Arcana en veel meer

Het programma wandtegels en vloertegels is bij Tegelcentrum Siddeburen goed uitgebalanceerd. Zo voeren wij bekende merken zoals Mosa en Sphinx. Maar u kunt bij de tegelhandel ook kiezen uit verschillende Spaanse en Italiaanse topmerken zoals Casa Dolce en Casa Arcana. Bekijk alle merken hier.

checkmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram