Logo Tegelcentrum Siddeburen
Wenslijst
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Contact
FAQ
Zoeken
Wenslijst
Logo Tegelcentrum Siddeburen
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Menu

Siddeburen is niet echt om de hoek als je in Assen woont. Maar als geboren en getogen Siddebuurster was het natuurlijk logisch dat we daar de tegels voor ons nieuwe huis zouden kopen. Siddeburen is echt een ons-kent-ons dorp, dus bij binnenkomst kregen we een hartelijk welkom en goed advies. Zo goed dat we binnen een half uur nieuwe tegels hadden uitgekozen. Omdat we niet zeker wisten of de tegels te donker zouden zijn in onze badkamer mochten we een zogenaamde monstertegel mee om te testen. Dat was maar goed ook, want uiteindelijk bleek één van de gekozen tegels echt te donker.

Zo snel en fijn als de service in de winkel ging zo snel en fijn was ook de bezorging en de communicatie. We hadden de tegels zelfs zo snel dat we ze nog twee weken in een andere kamer hebben gestald omdat we nog niet aan leggen toe waren. Maar dat is altijd beter dan er op moeten wachten, want nu konden we direct beginnen toen we er wel aan toe waren. Uiteindelijk hebben we de tegels zelf gelegd in het voorjaar van 2017. Nu een jaar later zijn we nog steeds super tevreden.

Martijn & Melissa uit Assen

Meer inspiratie nodig?

Bekijk dan ook:

Onze klanten aan het woord

Tegelcentrum Siddeburen: staat altijd voor u klaar met het beste tegeladvies!

Grote kans wanneer u druk op zoek bent naar een geschikte wand- of vloertegel voor in uw woning dat er wat onduidelijkheden zijn en benieuwd bent naar wat er allemaal mogelijk is. Wij van Tegelcentrum Siddeburen bieden u altijd het beste advies op maat en geven antwoord op iedere vraag die bij u speelt! Van advies rondom het zetten van tegels tot aan het regelen van vloerverwarming in uw gewenste ruimte. Ons deskundig personeel helpt u maar al te graag. Wij geven u vrijblijvend advies en brengen u in contact met een specialist!
Tegels in kantoor
Voor elk budget een passende tegel
Gratis bezorging binnen Noord-Nederland
Groot assortiment & de nieuwste trends
Eigen showroom van 1000m2
Bekijk alle tegels

Tegel merken: Cristacer, Flaminia, Saime en nog veel meer

Het programma wandtegels en vloertegels is bij Tegelcentrum Siddeburen goed uitgebalanceerd. U kunt bij onze tegelhandel kiezen uit verschillende Spaanse en Italiaanse topmerken, zoals Cristacer, Flaminia, Saime, Porcelanosa en Undefasa. Bekijk alle merken hier.

checkmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram